Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havaalanında Kaldım

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
76
18
Beyler abim bilet aldı anne babam ve ben 3 kişilik biletler 3 ocak alındı ama anne babamı erkene aldı beni almadı promosyon biletmiş annem babam uçuşlarını gerçekleştirdi ben 3 ocak yani bugun uçacakdım geldim rezervasyon alanında sizin uçuş 23 aralık diyorlar geçdi diyorlar abim diyorki bu uçuş promosyon uçuş değiştirilemez kaldım havaalanında bu konuda tecrubesi olan varmı arkadaşlar

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
76
18
Beyler abim bilet aldı anne babam ve ben 3 kişilik biletler 3 ocak alındı ama anne babamı erkene aldı beni almadı promosyon biletmiş annem babam uçuşlarını gerçekleştirdi ben 3 ocak yani bugun uçacakdım geldim rezervasyon alanında sizin uçuş 23 aralık diyorlar geçdi diyorlar abim diyorki bu uçuş promosyon uçuş değiştirilemez kaldım havaalanında bu konuda tecrubesi olan varmı arkadaşlar
Benim bilet promosyon biletmiş değiştirilemezmiş o yüzden 3 ocak kalmıs erkene alamamıs

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,498
31,869
113
Seni avitorla gönderelim uçakla

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,649
712
113
Hhfghhthu buneeeee aq Sabah Sabah kahakaha attım cenabet misin knk