- 87,926
- 96,631
- 113
Vay be tahir aga çocuk var mıydıVakti zamanında evliydim 3 senedir dul um aga
Vay be tahir aga çocuk var mıydıVakti zamanında evliydim 3 senedir dul um aga
Pasifik tuzu ne giderdi göze şimdi beBiz daha burdayız hasim bize öyle taktikler sökmez tuz sürdük gözlerimize bizzat Arif hoca okyanustan getirdi
Haşim dostumuz birazdan aşure dağıtımı yapacak Eniştem. Tencereyi aldık geldikBiz daha burdayız hasim bize öyle taktikler sökmez tuz sürdük gözlerimize bizzat Arif hoca okyanustan getirdi
Yok çalışıyorduk ikimizde nasip olmadı da isterdim olsun kariyer dedik bi halta da yarayamadik bilgisayar programcisiyim ben sözde güzel işim maaşım vardı kötü şeyler kötü şeyleri tetikledi tedaviler falan filan şükür bu gunumuzedeVay be tahir aga çocuk var mıydı
Vay be tahir aga çocuk var mıydı
Tahire iletişim bilgilerinizi iletinHaşim dostumuz birazdan aşure dağıtımı yapacak Eniştem. Tencereyi aldık geldik
Ulan canım çekti harbi he olsa 1 tencere yerdik kala kala boynu bükük yarım kase yoğurda kaldık yineHaşim dostumuz birazdan aşure dağıtımı yapacak Eniştem. Tencereyi aldık geldik
Şuan çalışıyor musun aynı iş üzerindenYok çalışıyorduk ikimizde nasip olmadı da isterdim olsun kariyer dedik bi halta da yarayamadik bilgisayar programcisiyim ben sözde güzel işim maaşım vardı kötü şeyler kötü şeyleri tetikledi tedaviler falan filan şükür bu gunumuzede
Karnım aç valla sütlaçla doyuracam şimdi karnımıHaşim dostumuz birazdan aşure dağıtımı yapacak Eniştem. Tencereyi aldık geldik
Geçen apartmandan komşu bi teyze getirdi en son yediğim aşureydi. Allah razı olsun dini bütün komşulardan.Ulan canım çekti harbi he olsa 1 tencere yerdik kala kala boynu bükük yarım kase yoğurda kaldık yine
Part time şirket üzerinden çalışıyorum ayda 5-6 gün bu ay 20 gün günde max 1 saat çalıştım 40k aldımŞuan çalışıyor musun aynı iş üzerinden
Öyle eline 40k geçerse haber et 8.5 üstten hiç edelim hemenPart time şirket üzerinden çalışıyorum ayda 5-6 gün bu ay 20 gün günde max 1 saat çalıştım 40k aldım
Salçalı yumurta üstüne bi de sütlaç supersonik mide var Naruto sende maşallahKarnım aç valla sütlaçla doyuracam şimdi karnımı
Hep geçiyor da sorumluluklarim var aga 4.5 üst bilr oynadığımı hatırlamıyorum benÖyle eline 40k geçerse haber et 8.5 üstten hiç edelim hemen
Güzel para sigorta var mıPart time şirket üzerinden çalışıyorum ayda 5-6 gün bu ay 20 gün günde max 1 saat çalıştım 40k aldım
Yok ben kendim ödüyorum abimin dukkaninin üzerinden son 1 yıldırGüzel para sigorta var mı
En sevdiğim karakter Kral hiçbir vasfı olmayan sadece insanlarin abartmalariyla kahraman hale gelen adam gibi adam.Pasifik tuzunun sürünce de sasukenin sharinganlı gözlerine benziyor gözler.Ekli dosyayı görüntüle 892049

Makata mı sürüyoruz bu tuzu yoksa fitil olarak mı var mı tecrübe edenPasifik tuzunun sürünce de sasukenin sharinganlı gözlerine benziyor gözler.Ekli dosyayı görüntüle 892049
Tezgahı kurduk diyorsun yani evlen tekrar ilerki yaşlarda ararsın bakınak ol yani ama böyle gece oturan adam genelde aile çeviremez işi gece değilse bir düzen olması lazım hayatta sorumluluk bilinci gelişmesi için ilk önce uykuyu düzene sokmak lazım bizde uyku ne olduğu belli değil 2 saat sabah 2 saat akşam üstü uykuyla gün geçiyorYok ben kendim ödüyorum abimin dukkaninin üzerinden son 1 yıldır
One punch man’ın kendisi bile değil bu çakmasıEn sevdiğim karakter Kral hiçbir vasfı olmayan sadece insanlarin abartmalariyla kahraman hale gelen adam gibi adam.
Ekli dosyayı görüntüle 892050