- 17,178
- 10,053
- 113
Valla o sharinganlı gözlere bakınca makatın olduğunu bile unutuyorsun animedeMakata mı sürüyoruz bu tuzu yoksa fitil olarak mı var mı tecrübe eden
Valla o sharinganlı gözlere bakınca makatın olduğunu bile unutuyorsun animedeMakata mı sürüyoruz bu tuzu yoksa fitil olarak mı var mı tecrübe eden
Yeni 3. sezonda başrol gibi bu kral.One punch man’ın kendisi bile değil bu çakması
Eyvallah sağol tuz ulaştı sürüp deneyelim bakalımValla o sharinganlı gözlere bakınca makatın olduğunu bile unutuyorsun animede
Pasifik tuzu değil ama olsunEyvallah sağol tuz ulaştı sürüp deneyelim bakalım
Salla onları naruto hepsinin içinden geçer suşi yapar bunlarıYeni 3. sezonda başrol gibi bu kral.
Şansımız vardı maçlarda iyi gol çıktı₺140 TL'ye çok güzel oynamışsın tebrikler. Küçük miktarlarla yüksek tutarda kazanılabiliyormuş demek ki
Tuzu eskiler şifa niyetine sürermiş Eniştem. Sürünelim biz de şifa olur da bahtımız açılır belkiEyvallah sağol tuz ulaştı sürüp deneyelim bakalım
Bitek bu kazanıyor düşük bakiyele başka görmedim₺140 TL'ye çok güzel oynamışsın tebrikler. Küçük miktarlarla yüksek tutarda kazanılabiliyormuş demek ki
Tuzu eskiler şifa niyetine sürermiş Eniştem. Sürünelim biz de şifa olur da bahtımız açılır belki
Yüksek oynamak her zaman için sıkıntı yaKimisinin parası şanslı geliyor abi 200 tl atıyor adam 100k yapıyorsun inanılmaz bi şekilde yürüyo para oda makswin gibi işte 2 senede 1 olur
Benim para şanslı gelmezKimisinin parası şanslı geliyor abi 200 tl atıyor adam 100k yapıyorsun inanılmaz bi şekilde yürüyo para oda makswin gibi işte 2 senede 1 olur
Balık sevmiyorum zorda kalmazsam Sushi yemem herhalde nasıl Sushi zorda kalicam o da meçhul zatenOrkinosun bi türü varmış yakalarsan tanesi 3 milyon dolara kadar satılıyormuş. Büyük restoranlarda en iyi suşi o balıktan oluyormuş. Bunu neden dedim bilmiyorum
Ben sushi hiç yemedim valla dün işte annem ucuz hamsi almış yarım ekmeğe tost yaptım marul falan sabah 5e kadar karnım ağrıdıBalık sevmiyorum zorda kalmazsam Sushi yemem herhalde nasıl Sushi zorda kalicam o da meçhul zaten
Balığın bayati da delikanlıyı bozar agaBen sushi hiç yemedim valla dün işte annem ucuz hamsi almış yarım ekmeğe tost yaptım marul falan sabah 5e kadar karnım ağrıdı
Paranın ve imanın nereden geleceği nereye varacağı belli olmaz Naruto dost.Benim para şanslı gelmez
Tazeydi de benim karnımın ağrıyası varmış herhaldeBalığın bayati da delikanlıyı bozar aga