- 19,302
- 14,178
- 113
6.5 gelse 8.5 oynayacaksın bu kez Naruto 😂 😂Ben bu maçı bırakıp çekim yapamam öyle bi yapım yok. Kasa 10k gelirse de çekim gelmezsede çekimEkli dosyayı görüntüle 892029
6.5 gelse 8.5 oynayacaksın bu kez Naruto 😂 😂Ben bu maçı bırakıp çekim yapamam öyle bi yapım yok. Kasa 10k gelirse de çekim gelmezsede çekimEkli dosyayı görüntüle 892029
+Sefer amca onu da mı öldürdün?6.5 gelse 8.5 oynayacaksın bu kez Naruto 😂 😂
Hepsinin canı cehenneme her gün beddua ediyorum bunlara. Bunlara kutsallık atfedip, anlam değer yükleyen cahiller ordusundan daha da nefret ediyorum Eniştem.Nefret ediyorum hepsinden
Nasıl oldu ?+Sefer amca onu da mı öldürdün?
- ee kader olarak
Düşünme aşamasındayım evreni kandırmam lazım bir şekildeNeyle çekeceksin sen bunu havale de çekmiyorum dedin çek mi karalayacaklar
Üçüncüyü öldürmeye gelmiş diyor puahahha 😂Nasıl oldu ?
Beni öldürmek isterken kendi öldü
Neyle yatırdınDüşünme aşamasındayım evreni kandırmam lazım bir şekilde
KriptoNeyle yatırdın
İntihar etmek isteyen taliplilerini arıyor sefer amcaÜçüncüyü öldürmeye gelmiş diyor puahahha 😂
umarım KankaEv 6yı atsın sonra Dep 6-1 yapsın çok mu şey istedik senden evren
Evren 4.5 verdi sen 6.5 a gözünü diktin. Kozmos ne yapsinEv 6yı atsın sonra Dep 6-1 yapsın çok mu şey istedik senden evren
Havaleye zorlar seni zaten kripto ödemek istemiyor çoğuKripto
Ne bileyim belki Jüpiter güneşe 1 cm yaklaşır bizim de kaderimiz değişir dedim ama Jüpiter’de ee kader olarak dediEvren 4.5 verdi sen 6.5 a gözünü diktin. Kozmos ne yapsin
Yok kripto öder de kriptodan trye çekemiyorumHavaleye zorlar seni zaten kripto ödemek istemiyor çoğu
Yapmazlar öyle şeyPenaltı kacti