Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hasim5454 | Uefa

Kupon Miktarı
140
Kupon Oranı
2.00

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,182
10,054
113
Bunların olayı ne biliyor musun sao 8-10 maç iyi gider 1-1 3-0 2-0 1-0 sonra bi baslar yenilmeye 5 hafta gol atamaz bunlar bilerek sıralamayı erkenden sud a ya da libertadores e girecek şekilde iyi gidiyorlar sonraki maçların alayı satış sonda ki takım 3. Takıma ilk yarıdan 3 tane atar aç izle zaten kanser olursun dün gece 2k attı arkadaş lanus maçını izledim 2.yarı 1 gole girdim ev atar diye attı iptal oldu o da tamamen dümen 15maçtır gol atmadığı mac 1 tane uefa arkası millet para kaldırdı ya bunları hususi arayıp para teklif ediyor siteler
Üst oynayan biri olduğumdan brazilya Arjantin A liglerine pek yanaşmıyorum bende ne olacakları belli değil şerefsizlerin

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,917
96,611
113
Üst oynayan biri olduğumdan brazilya Arjantin A liglerine pek yanaşmıyorum bende ne olacakları belli değil şerefsizlerin
Çok stres yaptım olayı artık şahsi duruma getirdim 3 ayı deviriyoruz 1 tane tutan kupon var oda 800 tl nasip masip olaylarını yerler bir ettik bizim bu işlerden nasibimiz yok abicim hep öyleydi zaten anca kafayı çalıştırırsam site açıklarından sağlam paralar çektim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,182
10,054
113
Çok stres yaptım olayı artık şahsi duruma getirdim 3 ayı deviriyoruz 1 tane tutan kupon var oda 800 tl nasip masip olaylarını yerler bir ettik bizim bu işlerden nasibimiz yok abicim hep öyleydi zaten anca kafayı çalıştırırsam site açıklarından sağlam paralar çektim
5-6 aydır rezalet durumdayım bende işi de bıraktık zaten para yokken ne desek oluyor para varken ne yazsak ters gidiyor

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,917
96,611
113
5-6 aydır rezalet durumdayım bende işi de bıraktık zaten para yokken ne desek oluyor para varken ne yazsak ters gidiyor
Öyle olur bela çekilecek çile değil forumda da adam kalmayacak zaten sohbet edecek zamanla herkes kaybolur bu işler miladını doldurdu hiç tadı yok bir kere oyna stres yatır stres kaybet stres

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,182
10,054
113
Öyle olur bela çekilecek çile değil forumda da adam kalmayacak zaten sohbet edecek zamanla herkes kaybolur bu işler miladını doldurdu hiç tadı yok bir kere oyna stres yatır stres kaybet stres
Hee yasadışı işi bitti zaten ceza yemezsek iyi.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,072
26,621
113
Ben belki bugune kadar 50 defa ban yedim ama suan forumda ole kani bes kuruş etmeyen adamlar varki zorlan insanın azini bozuyorlar bide etiket moda olmuş galiba kime ne desek direk başkanı etiketliyorlar sözde erkekler ya forum ölmüş ağlayanı kalmamış dost 2 senedir o kadar aktif olduğum forumdan saolsun saolsun soğuttular beni eski saglam adamların tümü forumu bıraktı ins bana da nasip olur artık
Erho bunlar tartışmayı bile bilmiyor bak bizde seninle ufak tefek sorunlar yaşadık bir Allah’ın kulu bilmedi Dm den yazıştık çözdük anlamış değilim gereksiz muhabbetler takma boşver.