Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hasim5454 | Uefa

Kupon Miktarı
140
Kupon Oranı
2.00

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Banlanınca en başta öyle oluyor dost
Shellacta bizim biletimizi kesmişti ban kalkmıştı 1 hafta girmemiştik
Sonra dahada bağlanıyor insan puhah
Ben belki bugune kadar 50 defa ban yedim ama suan forumda ole kani bes kuruş etmeyen adamlar varki zorlan insanın azini bozuyorlar bide etiket moda olmuş galiba kime ne desek direk başkanı etiketliyorlar sözde erkekler ya forum ölmüş ağlayanı kalmamış dost 2 senedir o kadar aktif olduğum forumdan saolsun saolsun soğuttular beni eski saglam adamların tümü forumu bıraktı ins bana da nasip olur artık

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,021
96,799
113
Ben belki bugune kadar 50 defa ban yedim ama suan forumda ole kani bes kuruş etmeyen adamlar varki zorlan insanın azini bozuyorlar bide etiket moda olmuş galiba kime ne desek direk başkanı etiketliyorlar sözde erkekler ya forum ölmüş ağlayanı kalmamış dost 2 senedir o kadar aktif olduğum forumdan saolsun saolsun soğuttular beni eski saglam adamların tümü forumu bıraktı ins bana da nasip olur artık
Yok say baktın iş küfürleşmeye gidecek IMG_4887.jpeg

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,187
10,056
113
2 golden sonra oynadın ya Bermudaya 3.5 üst olarak Eniştem de diyor ki keşke başta hiç gol yokken oynasaydın goller geldikten sonra durgunlasiyor maç. Hiç dinlemiyorsun ki kesin arka sekmede Naruto 3.sezonu izliyorsundur
Hayır 1 golde oynadım 5dk sonra 2-0 oldu ben en baştan girecektim ona maçı açmadılar bir türlü dakka 1de gol oldu