- 7,605
- 3,299
- 113
Gulboz ablaya karismayin
Biz kısa şortumuzla gezerken gürbüz reis ev parası dağıtıyordu ( iç dünyasında )Valla o zaman hiç karismayak ban yemeyek
Makina geçen birinin anasına sövdü diye 3 gün yedi bende buna sovsem 3 gün mu yerimBiz kısa şortumuzla gezerken gürbüz reis ev parası dağıtıyordu ( iç dünyasında )
Bu bile gulbozun yanında masum kalır puhahaha
Yeni mi kalktın hayatımGulboz hep beraber şikayet etsek banlanir mi acaba
Sen tehlike dost en son promokodlar dan 3 gün ban yedim kalktı 10 dk geçmedi 2 hafta yedinMakina geçen birinin anasına sövdü diye 3 gün yedi bende buna sovsem 3 gün mu yerim
Piskolijim bozulduYeni mi kalktın hayatım
Shellac şakasına banladi suan banim.yok ordaSen tehlike dost en son promokodlar dan 3 gün ban yedim kalktı 10 dk geçmedi 2 hafta yedin
Noldu yavPiskolijim bozuldu
Hele bi yorum atta beğenek bakak sakasinamiShellac şakasına banladi suan banim.yok orda
Makinada derinlerden sen o toplara girme ben bol şans yazsam ban yerim biz derin değiliz boşver gidip ekmeğe salça sürelim bizi bu konular aşar 😂Makina geçen birinin anasına sövdü diye 3 gün yedi bende buna sovsem 3 gün mu yerim
Boşver arkada kuyruk var roll mu açsam geneNoldu yav
AçBoşver arkada kuyruk var roll mu açsam gene
İyi bilirdik@Shellac beni başlayabilir her yoruma kızgınım işareti atıyor hakkınız helal edin beni unutmayin
Dostum kansızı her konuda uyarıyoruz@Shellac beni başlayabilir her yoruma kızgınım işareti atıyor hakkınız helal edin beni unutmayin
Özür dilerim dost valla şakasına dedim zaten bir form biliyor atmiyacagini çekilişin kazananina da atmıyor maksat gece gece gülelim dedimDostum kansızı her konuda uyarıyoruz
Seni de uyarmamız gerekiyor
Hiç mi mesajları görmüyorsunuz