- 737
- 141
- 43
Bozmasam atmazlardı 
Hayırlısı olsun kralBozmasam atmazlardı![]()
Birkaç kişiye daha gösterseydinDost ben gülmedim bir arkadaşa gösterdim o da gülmedi
Kimse gülmediBirkaç kişiye daha gösterseydin![]()
Hiç mi kimse gülmediKimse gülmedi
İlk yarı 1.5 üstler hep böyle tek gol sonra ikinci yarı başında hemen gol olur bu hafta BAYERN ve BARÇA maçında sonra ilk yarı 1.5 üst tövbe ettim ŞİKE olayı artık gözümüze sokarak yapıyorlar mide bulandırıcı bir noktaya geldiOlana bakın dostlar maç başlamadan oynadık 3.dakika gol oldu penaltı iptal 47. dakka gol maçın gidişata gel sdjsndks bi miktar bastık gelse iyi olurdu kötü kaçtı fena komik olay diye konu açtım sağlık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 921814
Ekli dosyayı görüntüle 921815
sofascoreKral takip ettiğin uygulamanın adı ne
Hafif bir tebessümde mi olmadıKimse gülmedi
Açılır açılırsaat 7de açılıyor mu poğaçacılar
2 çikolatali simit 2 patatesli 1 peynirli karaköy 2 tane kaşarlı sosisli 2 küçük pizza 1 sade açma 3 tane üçgen peynir 3 tane meyve suyu aldım ev boş sence ne kadar ödemişimdirAçılır açılır
650 TL2 çikolatali simit 2 patatesli 1 peynirli karaköy 2 tane kaşarlı sosisli 2 küçük pizza 1 sade açma 3 tane üçgen peynir 3 tane meyve suyu aldım ev boş sence ne kadar ödemişimdir
çok yedım ya gerçi herkes bu kadar yiyodur bi kahvaltıda650 TL
Afiyet olsun yediğin ictigin senin olsunçok yedım ya gerçi herkes bu kadar yiyodur bi kahvaltıda
500 ü geçmiştir2 çikolatali simit 2 patatesli 1 peynirli karaköy 2 tane kaşarlı sosisli 2 küçük pizza 1 sade açma 3 tane üçgen peynir 3 tane meyve suyu aldım ev boş sence ne kadar ödemişimdir
Timurun fillimisin mübarek2 çikolatali simit 2 patatesli 1 peynirli karaköy 2 tane kaşarlı sosisli 2 küçük pizza 1 sade açma 3 tane üçgen peynir 3 tane meyve suyu aldım ev boş sence ne kadar ödemişimdir
Geçmiş olsunOlana bakın dostlar maç başlamadan oynadık 3.dakika gol oldu penaltı iptal 47. dakka gol maçın gidişata gel sdjsndks bi miktar bastık gelse iyi olurdu kötü kaçtı fena komik olay diye konu açtım sağlık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 921814
Ekli dosyayı görüntüle 921815