- 500
- 232
- 63
IYYGGGG çok komikti gerçekten
Adam Allah'ın belasıDostum dün ailesi hastaneye yanına gitmiş çocuk videolu mesaj gönderdi bize atarlı giderli ajsjdjdj anladığım kadarıyla çocuğun başına bişi geldiği için biz ulaşamadık parayı çalma gibi bir durum yok ama ailesine ulaşmamız zoruna gitmiş biraz
HangisiAdam Allah'ın belası
Deli Hastanesine yatanHangisi
😃😃😃 Videoyu görmen lazım sanki keyfi adamlar ailesine ulaştı aw umarım sağ salim bu iş çözülür yoksa başka yerlere de sapabilirDeli Hastanesine yatan
Hastaneye niye yatırmışlar hemen kolay kolay yatirmazlar hastaneye😃😃😃 Videoyu görmen lazım sanki keyfi adamlar ailesine ulaştı aw umarım sağ salim bu iş çözülür yoksa başka yerlere de sapabilir
Dostum çok dosyan varsa herhangi bir dosyanda ki hakim bu kararı alabiliyorlar diye tahmin ediyorum bahsetmişti bana hakim hastaneye yatiralim seni dedi diye felan ruh ve sağlığa yatırıyorlar en son 60-70 dosyası vardı bununHastaneye niye yatırmışlar hemen kolay kolay yatirmazlar hastaneye
Kral o kadar dosya ile dışarda geziyorsa helal olsun direk 36 seneye bağlanır o dosyaların sonundaDostum çok dosyan varsa herhangi bir dosyanda ki hakim bu kararı alabiliyorlar diye tahmin ediyorum bahsetmişti bana hakim hastaneye yatiralim seni dedi diye felan ruh ve sağlığa yatırıyorlar en son 60-70 dosyası vardı bunun
Çoğu istinaf Yargıtay felandi bir dosyası patladı mi daha gün yüzü görmez 28likKral o kadar dosya ile dışarda geziyorsa helal olsun direk 36 seneye bağlanır o dosyaların sonunda
11 sayı fark vardı, baktım gsli oyuncu hücum faul çalınsın diye rakibin formasını yırtıyor. orada belli oldu böyle bir şey olacağıGelde çıldırma Golden state pic takım 2. Çeyreği nasıl verdin MK adileri+2.5 dedik gitti çeyreği alır dedik oda gitti mal takım
Çeyreği alsa bende 4k küsur alacaktımhem curry topu ibnelik yaptı hem de edwardsın leblebi gibi atacağı tuttu. gece gece ota boka 7 bin lira bıraktım![]()
Bak bu çeyrek Minnesota dedim Golden fark atar11 sayı fark vardı, baktım gsli oyuncu hücum faul çalınsın diye rakibin formasını yırtıyor. orada belli oldu böyle bir şey olacağı![]()
sal hocaBak bu çeyrek Minnesota dedim Golden fark atar
Bizim kotuEkli dosyayı görüntüle 921896
betis maçı 2-0 ken 90 dakikada bozdurdum. 168 tlyken. 90 +6 da gol attı betis. Bin lira veriyordu kupon
Bu hatayı çok yaptımEkli dosyayı görüntüle 921896
betis maçı 2-0 ken 90 dakikada bozdurdum. 168 tlyken. 90 +6 da gol attı betis. Bin lira veriyordu kupon