Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gel De Delirme

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
232
63
IYYGGGG çok komikti gerçekten

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
344
83
Dostum dün ailesi hastaneye yanına gitmiş çocuk videolu mesaj gönderdi bize atarlı giderli ajsjdjdj anladığım kadarıyla çocuğun başına bişi geldiği için biz ulaşamadık parayı çalma gibi bir durum yok ama ailesine ulaşmamız zoruna gitmiş biraz
Adam Allah'ın belası

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
2,168
113
Hastaneye niye yatırmışlar hemen kolay kolay yatirmazlar hastaneye
Dostum çok dosyan varsa herhangi bir dosyanda ki hakim bu kararı alabiliyorlar diye tahmin ediyorum bahsetmişti bana hakim hastaneye yatiralim seni dedi diye felan ruh ve sağlığa yatırıyorlar en son 60-70 dosyası vardı bunun

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
344
83
Dostum çok dosyan varsa herhangi bir dosyanda ki hakim bu kararı alabiliyorlar diye tahmin ediyorum bahsetmişti bana hakim hastaneye yatiralim seni dedi diye felan ruh ve sağlığa yatırıyorlar en son 60-70 dosyası vardı bunun
Kral o kadar dosya ile dışarda geziyorsa helal olsun direk 36 seneye bağlanır o dosyaların sonunda

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
319
83
Valla kank bir şey olmayınca olmuyor. Bende bundan sonra burada 1 kuruş dagitmayacam ecopayz 100 TL lazım anasını satayım 1 kişi de yardımcı olmadı.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,462
13,364
113
Gelde çıldırma Golden state pic takım 2. Çeyreği nasıl verdin MK adileri+2.5 dedik gitti çeyreği alır dedik oda gitti mal takım

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
531
113
hem curry topu ibnelik yaptı hem de edwardsın leblebi gibi atacağı tuttu. gece gece ota boka 7 bin lira bıraktım :D

thug1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
737
141
43
1.png

betis maçı 2-0 ken 90 dakikada bozdurdum. 168 tlyken. 90 +6 da gol attı betis. Bin lira veriyordu kupon