Ben böyle olayları buraya yazsam buralar dolup taşar neler kaçtı neler milyonlar döndük gollerinden yatmalar penaltılar kacirmlar 3-0 dan maçı vermeler neler nelerAcayip komik gül gül öldüm
Dikkat et de bu gülmeyen arkadaşıninda başını belaya sokmaDost ben gülmedim bir arkadaşa gösterdim o da gülmedi
Gülerken 2 damla işemişimDikkat et de bu gülmeyen arkadaşıninda başını belaya sokma
Allah ıslah etsin hocam bu yaşta yakışmadıGülerken 2 damla işemişim
Ahahahaha kral espri iyidi ciddiye almıyorum dediğiniDikkat et de bu gülmeyen arkadaşıninda başını belaya sokma
Vurmadilar mi o adamıAhahahaha kral espri iyidi ciddiye almıyorum dediğiniyeni gelismeler var o olayda paylaşmıyorum
Kral takip ettiğin uygulamanın adı neOlana bakın dostlar maç başlamadan oynadık 3.dakika gol oldu penaltı iptal 47. dakka gol maçın gidişata gel sdjsndks bi miktar bastık gelse iyi olurdu kötü kaçtı fena komik olay diye konu açtım sağlık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 921814
Ekli dosyayı görüntüle 921815
Dostum dün ailesi hastaneye yanına gitmiş çocuk videolu mesaj gönderdi bize atarlı giderli ajsjdjdj anladığım kadarıyla çocuğun başına bişi geldiği için biz ulaşamadık parayı çalma gibi bir durum yok ama ailesine ulaşmamız zoruna gitmiş birazVurmadilar mi o adamı