- 3,193
- 1,976
- 113
Dağıstan tayfa oldum olalı şu illia topuriaya ısınamadımBaba islam hastasıyız bizde 😂
Dağıstan tayfa oldum olalı şu illia topuriaya ısınamadımBaba islam hastasıyız bizde 😂
reis ilia bizi ısındırabilir bi tane sağ indirirseDağıstan tayfa oldum olalı şu illia topuriaya ısınamadım
İbo aslan vs iwo izledin mi 🤣 sen onu söylereis ilia bizi ısındırabilir bi tane sağ indirirse![]()
izledim bizim avel kaymasa güzel olacaktıda çene maşşalaah buz gibi bişey yavİbo aslan vs iwo izledin mi 🤣 sen onu söyle
Harbi bitirdi zannetti orda 2 defa yakalandı verdi süper maçtı yenseydiizledim bizim avel kaymasa güzel olacaktıda çene maşşalaah buz gibi bişey yav
normalde 1 macı kalmıstı sozlesme 5-6 maç daha vermişler o maçtan sonraHarbi bitirdi zannetti orda 2 defa yakalandı verdi süper maçtı yenseydi
İban st dost🙂 sen nasıl istersen kral varlıgın yeter
Dost söz ağızdan bş kere çıkar bizde@NoEscapE reis kaçtı herhalde isminin hakkını veremedi![]()
adaaaaaaam şaka yaptımDost söz ağızdan bş kere çıkar bizde
Kral sen adamı tam tanımıyon glb@NoEscapE reis kaçtı herhalde isminin hakkını veremedi![]()
şaka yaptım la gecenden tanıyorumKral sen adamı tam tanımıyon glb
Rol parası zaten rol açılacakşaka yaptım la gecenden tanıyorum
Başarılı olursan istediğin şekli yap dost nasıl istersen bol şansRol parası zaten rol açılacak
pokerci ismnin hakkını ver reisRol parası zaten rol açılacak
Bende bildirdim kaç defa ama banlanmadi ilginç 😄Bana da yazmıştı kapadım dmyi adam banlanmıyorda adamı dolandırmıs ustune para ıstemıs kumar oynuyor kazansa cebe indirecek
Günaydın Kral adam uyuyordum ya yeni kalkmışım ramazan ya erken yatıyorum Akşamları@Muroo1988 başkan nerde
oruç tutuyonmu knkGünaydın Kral adam uyuyordum ya yeni kalkmışım ramazan ya erken yatıyorum Akşamları
Yok ramazan'dan dolayı erken yatıyorumoruç tutuyonmu knk