- 5,197
- 2,059
- 113
nba adamı yaşlandırır oynamayın
dedi ve profil fotoğrafına basketbol topu koydunba adamı yaşlandırır oynamayın
yok onu adidastan dolayı koydumdedi ve profil fotoğrafına basketbol topu koydu
mehmet emmi aman emmi yapma şu basket macından bolca sayı cıkarttıryok onu adidastan dolayı koydum![]()
reis sende şu fotoyu değiştir be gözümüz kayıyordedi ve profil fotoğrafına basketbol topu koydu
baremdeyıziyi basladı gibi @makina123
barem 217 de giidp geliyorda kesmemeleri lazım bu enerjiyibaremdeyız
Bu ciddi mi@Lazocan61 dolandırıcıdır ben işsiz biriyim buna geri atar diye para attım miktar ufak ama cevap dahi vermiyor lale 600 lira
Ciddi dünde aynısını yazdı retkit ama kendide suclu tanımadığı adama borc vermemesi lazımdıBu ciddi mi
reis barem 222 şuan böyle devambaremdeyız
63 barembarem 217 de giidp geliyorda kesmemeleri lazım bu enerjiyi
başbaşa gitmeside önemli faul cıkması lazım63 barem
valla 61-65 arası gelmesi lazım bu per ki rahatlayalım suan barem 61.5 inş uste gider durmazlar miller coşturdu ortalığıbaşbaşa gitmeside önemli faul cıkması lazım
doğruda nba bu güvenmiyorsun ki şeref yoksunlarınavalla 61-65 arası gelmesi lazım bu per ki rahatlayalım suan barem 61.5 inş uste gider durmazlar miller coşturdu ortalığı
evet milwa bi kere cok fena yatırmıstı benı ondan berı guvenemıyorum bende erkenden atsınlar gelsın son per sıkıntıdoğruda nba bu güvenmiyorsun ki şeref yoksunlarına
Doğru mu bilmem de yolunda bir arkadaş onu biliyorum iki günde bir dm den yazıp para istiyoBu ciddi mi
MaalesefBu ciddi mi
RaporlayinDoğru mu bilmem de yolunda bir arkadaş onu biliyorum iki günde bir dm den yazıp para istiyo