- 10,883
- 3,093
- 113
Bizde aciz Ağa para dilenen çok ortalıkta
bunlardan bir bok olmaz houston maclarına oynamayacağım bir daha kepazeler@makina123 kahpelik modunu actılar,reiss gg
Bir sistemi olmadan iddia oynayan adam cebinde beş kuruş olmadan gezmeye mahkumdur zaten bra. İki ihtimali var ya sistemli oynucan ya da hiç oynamıcan. Biz ikisinide yapmıyoruz kiBizde aciz Ağa para dilenen çok ortalıkta
Valla barem bi ara 225 e cıktı şakamı bu awbunlardan bir bok olmaz houston maclarına oynamayacağım bir daha kepazeler
Uzar belki ihtimal varbunlardan bir bok olmaz houston maclarına oynamayacağım bir daha kepazeler
Aga olay bence tamamen kafa rahatlığı ile alakalı her zaman kafan rahat olacak tek maç yapacaksın bence öyle cok iyi oluyor zevke donusuyor kumar ama biz batmışız bir kere artık o kafa rahatlığına erişmek zorBir sistemi olmadan iddia oynayan adam cebinde beş kuruş olmadan gezmeye mahkumdur zaten bra. İki ihtimali var ya sistemli oynucan ya da hiç oynamıcan. Biz ikisinide yapmıyoruz ki
Bana da yazmıştı kapadım dmyi adam banlanmıyorda adamı dolandırmıs ustune para ıstemıs kumar oynuyor kazansa cebe indirecekDoğru mu bilmem de yolunda bir arkadaş onu biliyorum iki günde bir dm den yazıp para istiyo
101-101 uzucaktı gitti ikilik yedi mal charlotte gittiUzar belki ihtimal var
şansa bak tam uzadı yazıyordum şansına ya101-101 uzucaktı gitti ikilik yedi mal charlotte gitti
Gecmiş olsun101-101 uzucaktı gitti ikilik yedi mal charlotte gitti
Gecmis olsun dost101-101 uzucaktı gitti ikilik yedi mal charlotte gitti
aleykum selam kırallSelamünaleyküm güzel inslar
Baba islam hastasıyız bizde 😂aleykum selam kırall
kaybediyoruz dost nasıl kaçarız bu işten isminin hakkını ver birazBaba islam hastasıyız bizde 😂
🙂 sen nasıl istersen kral varlıgın yeter@Pokercimusti dost sana bi roll yaptıralım