- 39,735
- 42,200
- 113
Baktim demin evde houstona ayak uydurdu 50 sayi çıksa bari bu perbatıyoriz erhan cıkan sayıya bak houstonda bu per cok kotuler cokkkk
Baktim demin evde houstona ayak uydurdu 50 sayi çıksa bari bu perbatıyoriz erhan cıkan sayıya bak houstonda bu per cok kotuler cokkkk
50 yi geçmesi lazım 5 dk 19 atamıcakmı bunlarBaktim demin evde houstona ayak uydurdu 50 sayi çıksa bari bu per
Ins bakalim50 yi geçmesi lazım 5 dk 19 atamıcakmı bunlar
attırmaya geldim reiz bekle50 yi geçmesi lazım 5 dk 19 atamıcakmı bunlar
Bol şans apla50 yi geçmesi lazım 5 dk 19 atamıcakmı bunlar
215 ust dedık babaattırmaya geldim reiz bekle
tamam reis geitiriyorum ozaman sen rahatta kal inşallah215 ust dedık baba
adamlar oruc tutuyor herhalde kuvvetsiz atıyorlar215 ust dedık baba
maaşları yatmamıştır belkiadamlar oruc tutuyor herhalde kuvvetsiz atıyorlar
hayatımda izledigim en kotu mac galiba brooklynden sonra bu. brook için takım tabiri kullandım cunku adamlar her maç çok kötü. charlotte bu per nasıl bu sayıda kaldı anlamak mumkun degiladamlar oruc tutuyor herhalde kuvvetsiz atıyorlar
2.yarı iyi sallamaları lazımmaaşları yatmamıştır belki
reis baktıgın zaman cokta ımkansız degıl 115 sayı lazım ıkıncı yarı cokta mucızevı degıl ama bilemedimhayatımda izledigim en kotu mac galiba brooklynden sonra bu. brook için takım tabiri kullandım cunku adamlar her maç çok kötü. charlotte bu per nasıl bu sayıda kaldı anlamak mumkun degil
Houston nba en lanet takımı ne sayi yer ne attırır umarım ev ritim bulur 3 ceyrek 115 sayi çok değil houston varsa çok büyük sayıdır dostreis baktıgın zaman cokta ımkansız degıl 115 sayı lazım ıkıncı yarı cokta mucızevı degıl ama bilemedim
111 lazım ikinci yarı 3. per atacakları sayıdan belli olur yatıp yatmadıgımızreis baktıgın zaman cokta ımkansız degıl 115 sayı lazım ıkıncı yarı cokta mucızevı degıl ama bilemedim
uzatma kokusu alıyorum bu maçta111 lazım ikinci yarı 3. per atacakları sayıdan belli olur yatıp yatmadıgımız
yakın ve tempolu gitmeleri lazım uzatma bahanesine son 1 dakika cok atis atarlar ordan bi 7-8 sayı atıştan gelebilir bakalim 3.per 58 barem atabilirlerse muhtesem oliruzatma kokusu alıyorum bu maçta![]()
aynen reis dediğin gibi 58 gelirse birde başa baş giderse iyi olur bakalım hayırlısı inş geliryakın ve tempolu gitmeleri lazım uzatma bahanesine son 1 dakika cok atis atarlar ordan bi 7-8 sayı atıştan gelebilir bakalim 3.per 58 barem atabilirlerse muhtesem olir