- 15,461
- 2,856
- 113
Muro baba paket olunca dağılmışKonu ölmüş maalsef
Muro baba paket olunca dağılmışKonu ölmüş maalsef
Banlandı mıMuro baba paket olunca dağılmış
Transfer miKonu ölmüş maalsef
Yok galiba icip bayilmis olabilirBanlandı mı
Yok ya burasıda olmaz puahaTransfer mi
2 gündür söylentiler vardı .. kendini iyi açıklayamadı ihale ona kaldı benim anladığımBanlandı mı
Aynen etiket cikmiyor muroya ban yemis2 gündür söylentiler vardı .. kendini iyi açıklayamadı ihale ona kaldı benim anladığım
2-3 Sayfa geri gittim yine bu bana para attı o beni dolandırdılar havada uçuşuyorYok ya burasıda olmaz puaha
Forumdan ban yemedi buradaki arkadaş grubundan sınırsız ban yediAynen etiket cikmiyor muroya ban yemis
Forumdan ban yemis yemese etiket çıkardıForumdan ban yemedi buradaki arkadaş grubundan sınırsız ban yedi
Yok etiket attığında ismi cikmiyor dost bu şekilde ismini yazıp mesaj atabilirsin ama ban yiyen adama etiket atıldığı zaman ismi cikmiyor muro ban yemis@Muroo1988 çıkıyor
Sen daha iyi bilirirsin kral doğrudur .. muro abi benim kendi yakınımmış gibi saygı duyduğum birisiydi ama arkada farklı muhabbetler dönüyormuşYok etiket attığında ismi cikmiyor dost bu şekilde ismini yazıp mesaj atabilirsin ama ban yiyen adama etiket atıldığı zaman ismi cikmiyor muro ban yemis
Yok ban yememişYok etiket attığında ismi cikmiyor dost bu şekilde ismini yazıp mesaj atabilirsin ama ban yiyen adama etiket atıldığı zaman ismi cikmiyor muro ban yemis
Bende bilmiyorum valla olayları tam her kafadan bir ses çıktı ilkin ahmet benim paramı vermedi biri dedi ardından muro arkamizdan konuştu denildi kafam almadiSen daha iyi bilirirsin kral doğrudur .. muro abi benim kendi yakınımmış gibi saygı duyduğum birisiydi ama arkada farklı muhabbetler dönüyormuş
Ban yemis dost etiket atılınca alta ismi çıkması lazım ben yazıyorum ismi cikmiyorYok ban yememiş
La bende muro1988 yazıyorum muroo mus unutmuşum onu puaha aynen yememiş puaha
Yaw sen ona niye para attın dost@Lazocan61 dolandırıcıdır ben işsiz biriyim buna geri atar diye para attım miktar ufak ama cevap dahi vermiyor lale 600 lira
batıyoriz erhan cıkan sayıya bak houstonda bu per cok kotuler cokkkkYaw sen ona niye para attın dost