Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klavooz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,365
2,397
113
Beyler bi mucize olur mu şu Vancouver maçında? Ev sahibi çifte şans son maç kaldı. Dep inanılmaz iyi oynuyor malesef.

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,227
2,002
113
Bütün mesajları okudum sana yakışmadı @Muroo1988 youcas sildi falan diyorsun hep gariban ayağı ama çekilmiş yenmiş bile. Kanıtlsrı var Ayıp sana ayıp paracıları sevmem diyosun başında sen varsın easymoneysnıpermuro

Son düzenleme:

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Bütün mesajları okudum sana yakışmadı @Muroo1988 youcas sildi falan diyorsun hep gariban ayağı ama çekilmiş yenmiş bile. Kanıtlsrı var Ayıp sana ayıp paracıları sevmem diyosun başında sen varsın easymoneysnıpermuro
Adamım diye dolaşıyor birde adam bana bile bir ton sallamış 😄 kazandığım zaman ona para atmamışım diye 🤣 bak bu herif hergün ağlıyor koddan şunu kaybettik bunu kaybettik kazandığı zaman arka planda çekip burda ağlamaya devam ediyor birleri görsün buna para atsın diye çakal açık açık istemiyor😃

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,299
15,061
113
Adamım diye dolaşıyor birde adam bana bile bir ton sallamış 😄 kazandığım zaman ona para atmamışım diye 🤣 bak bu herif hergün ağlıyor koddan şunu kaybettik bunu kaybettik kazandığı zaman arka planda çekip burda ağlamaya devam ediyor birleri görsün buna para atsın diye çakal açık açık istemiyor😃
Olay ne beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...