- 39,740
- 42,206
- 113
Oruç ayında kumar oynamıyorum dedim ya ahmetTamam senin keyfine şimdi yarın bir site5 k eklese oynamayacakmisin abi hi
Oruç ayında kumar oynamıyorum dedim ya ahmetTamam senin keyfine şimdi yarın bir site5 k eklese oynamayacakmisin abi hi
Oyuncu bahsini foruma yayan kisi benim hayırdır pauhanba olsa nolur 2 hafta kupon yapıyor 1 gece kazanup show yapıyor pausyahshs
ben parayı kurtarayım da sabah istedigin cigkofte olsun erhanO zaman cigkofte parası senden olsun benim para haram olduğu için alamıyorum sen atarsan alirim puhaa
tek bildigi oyuncu curryOyuncu bahsini foruma yayan kisi benim hayırdır pauha
Hadi bakalimben parayı kurtarayım da sabah istedigin cigkofte olsun erhan
5k eklemesine gerek yok 200 tl de eklese basar boş geçmez saklı saklı yapıyo kuponları arka plandaTamam senin keyfine şimdi yarın bir site5 k eklese oynamayacakmisin abi hi
Puahhaha5k eklemesine gerek yok 200 tl de eklese basar boş geçmez saklı saklı yapıyo kuponları arka planda
Nba de bilmediğim oyuncu yok sana her takımın kadrosunu bastan asagi sayarım puahatek bildigi oyuncu curry
200 Türk lirasina kupon yapmiyorum ki5k eklemesine gerek yok 200 tl de eklese basar boş geçmez saklı saklı yapıyo kuponları arka planda
Adamım diye dolaşıyor birde adam bana bile bir ton sallamış 😄 kazandığım zaman ona para atmamışım diye 🤣 bak bu herif hergün ağlıyor koddan şunu kaybettik bunu kaybettik kazandığı zaman arka planda çekip burda ağlamaya devam ediyor birleri görsün buna para atsın diye çakal açık açık istemiyor😃Bütün mesajları okudum sana yakışmadı @Muroo1988 youcas sildi falan diyorsun hep gariban ayağı ama çekilmiş yenmiş bile. Kanıtlsrı var Ayıp sana ayıp paracıları sevmem diyosun başında sen varsın easymoneysnıpermuro
Bütün mesajları okudum sana yakışmadı @Muroo1988 youcas sildi falan diyorsun hep gariban ayağı ama çekilmiş yenmiş bile. Kanıtlsrı var Ayıp sana ayıp paracıları sevmem diyosun başında sen varsın easymoneysnıpermuro
Olay ne beylerAdamım diye dolaşıyor birde adam bana bile bir ton sallamış 😄 kazandığım zaman ona para atmamışım diye 🤣 bak bu herif hergün ağlıyor koddan şunu kaybettik bunu kaybettik kazandığı zaman arka planda çekip burda ağlamaya devam ediyor birleri görsün buna para atsın diye çakal açık açık istemiyor😃
Adamım diye dolaşan şahısın gerçek yüzü gözüktü oku mesajları çok merak ediyorsan görürsün buna bir TL gönderenin aklı yoktur herkesi yolma peşinde buOlay ne beyler
Konu ölmüş maalsefİyi geceler kral adamlar![]()