- 722
- 2,400
- 93
Ahmet in arkasindan konuşmustu bu onu söyledim ahmette bana yazdı abi senin için de bunları söyledi bu diye çıktı hepsi işteMuro arkandan atıp tutmuş ve bunu millet gelip snaa mi söylemiş haberin oldu simdi
Ahmet in arkasindan konuşmustu bu onu söyledim ahmette bana yazdı abi senin için de bunları söyledi bu diye çıktı hepsi işteMuro arkandan atıp tutmuş ve bunu millet gelip snaa mi söylemiş haberin oldu simdi
Ya onunla alakası yok onun Yarası Var onu da savundum keşke savunmaz olaydım demek ki savunduğuma değmemiş bir tane si buna dolandırıcı diyordu ben de bir ton küfür ettim onunla diyologa girip bunun için o yüzden kötü oluyor insanMuro arkandan atıp tutmuş ve bunu millet gelip snaa mi söylemiş haberin oldu simdi
O zmaan muhabbeti kesin dost gereksiz yere kalp kirmanin anlami yok kiAhmet in arkasindan konuşmustu bu onu söyledim ahmette bana yazdı abi senin için de bunları söyledi bu diye çıktı hepsi işte
Ben sana savundum diye bir şey demiyorum sen ruli aradı baan anlattı herseyi senin yaptığın ayıp arkamdan neler söylemişsin hele şok oldumYa onunla alakası yok onun Yarası Var onu da savundum keşke savunmaz olaydım demek ki savunduğuma değmemiş bir tane si buna dolandırıcı diyordu ben de bir ton küfür ettim onunla diyologa girip bunun için o yüzden kötü oluyor insan
Ne anlattı sana benim bilmediğim Doğruysa doğru demeyen namussuzdur Ezan okunuyorBen sana savundum diye bir şey demiyorum sen ruli aradı baan anlattı herseyi senin yaptığın ayıp arkamdan neler söylemişsin hele şok oldum
Ya benim arkamdan sana dedikleri? İnkar ediyor bideBen sana savundum diye bir şey demiyorum sen ruli aradı baan anlattı herseyi senin yaptığın ayıp arkamdan neler söylemişsin hele şok oldum
İşte sen demişsin yalancı dolandirici birinin parasını kriptosuna çekmiş yemiş la benim kripto hesabım bile yok puahhaNe anlattı sana benim bilmediğim Doğruysa doğru demeyen namussuzdur Ezan okunuyor
İşte buna gülerim lafı nereye çevirmiş ulan o çocuk çok tehlikeliİşte sen demişsin yalancı dolandirici birinin parasını kriptosuna çekmiş yemiş la benim kripto hesabım bile yok puahha
Abi ben buna kardeslikten başka birşey yapmadım yaptığına bak banaBeyler bu mevzuyu uzatmayın artık Mevzu uzadıkca farklı kişiler dahil olıyr sorunlarınızı ortak dmden çözelim @Muroo1988 @Devecibey @dextermorgan abi .
Adam da leri atacaktı silmissimİşte buna gülerim lafı nereye çevirmiş ulan o çocuk çok tehlikeli
Niye sildin lan o zaman yazdıklarını 😄 ahmete benim için yazdıklarını da silmişsin kaypak🤣İşte buna gülerim lafı nereye çevirmiş ulan o çocuk çok tehlikeli
Ahmet muro dextera dolandırcı dedimi demedimş kardeşim mevzu ne bi anlat bakalımİşte sen demişsin yalancı dolandirici birinin parasını kriptosuna çekmiş yemiş la benim kripto hesabım bile yok puahha
Dm attimAhmet muro dextera dolandırcı dedimi demedimş kardeşim mevzu ne bi anlat bakalım
Valla sen uyarmistin beni ablaahmet üniversite okuyor bizde geçtik o yollardan coluk cocuk tokatlamaya benzemez ahmeti karşısına alan karşısında beni bulur 50 kere söyledik boş adamlarla muhattap olma diye yine de bizi dinlemiyor canı sağolsun aklı başına gelir ama iş işten geçince gelir
İşte sen demişsin yalancı dolandirici birinin parasını kriptosuna çekmiş yemiş la benim kripto hesabım bile yok puahha
o mevzu öyle değildi de neyseAdam da leri atacaktı silmissim
hayırlı ramazanlar bro oruçlarını tut bende tutucam bu sene simdide niyetlendim halbuki dışarıda işlerim var sigara içmeden nasıl dururum bilmiyorum bakalımValla sen uyarmistin beni abla
Valla tut tut birazda öbür dunyayi düşün hep bu dünya olmazhayırlı ramazanlar bro oruçlarını tut bende tutucam bu sene simdide niyetlendim halbuki dışarıda işlerim var sigara içmeden nasıl dururum bilmiyorum bakalım