Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
Muro arkandan atıp tutmuş ve bunu millet gelip snaa mi söylemiş haberin oldu simdi
Ya onunla alakası yok onun Yarası Var onu da savundum keşke savunmaz olaydım demek ki savunduğuma değmemiş bir tane si buna dolandırıcı diyordu ben de bir ton küfür ettim onunla diyologa girip bunun için o yüzden kötü oluyor insan

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Ya onunla alakası yok onun Yarası Var onu da savundum keşke savunmaz olaydım demek ki savunduğuma değmemiş bir tane si buna dolandırıcı diyordu ben de bir ton küfür ettim onunla diyologa girip bunun için o yüzden kötü oluyor insan
Ben sana savundum diye bir şey demiyorum sen ruli aradı baan anlattı herseyi senin yaptığın ayıp arkamdan neler söylemişsin hele şok oldum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,582
22,430
113
ahmet üniversite okuyor bizde geçtik o yollardan coluk cocuk tokatlamaya benzemez ahmeti karşısına alan karşısında beni bulur 50 kere söyledik boş adamlarla muhattap olma diye yine de bizi dinlemiyor canı sağolsun aklı başına gelir ama iş işten geçince gelir

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
ahmet üniversite okuyor bizde geçtik o yollardan coluk cocuk tokatlamaya benzemez ahmeti karşısına alan karşısında beni bulur 50 kere söyledik boş adamlarla muhattap olma diye yine de bizi dinlemiyor canı sağolsun aklı başına gelir ama iş işten geçince gelir
Valla sen uyarmistin beni abla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...