Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
@Muroo1988 reis ruling sana 1-2 seferde ulaşmış adamın cenazesi varmıs sabahta alıntı yapmışsın dolandırıcı diye. Neyse ki çözüldü @Emrah1313 reis adam sana kripto ile kaç kez yardımcı olmuş içinden al demişsin ama senın durumunu bildiğinden elı bile gitmemiş. Durum şu dün mesaj sayısı az olana güvenmeyin falan dedin ama adam sana kripto aracılığıyla kaç kez destek oldu burda bı kb demenız gerekir.
Ben rulling için kötü bir şey demedimki evet çekim yapmama yardim etti sağolsun da ben ne yaptım şimdi onu anlamadım?

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
@Muroo1988 reis ruling sana 1-2 seferde ulaşmış adamın cenazesi varmıs sabahta alıntı yapmışsın dolandırıcı diye. Neyse ki çözüldü @Emrah1313 reis adam sana kripto ile kaç kez yardımcı olmuş içinden al demişsin ama senın durumunu bildiğinden elı bile gitmemiş. Durum şu dün mesaj sayısı az olana güvenmeyin falan dedin ama adam sana kripto aracılığıyla kaç kez destek oldu burda bı kb demenız gerekir.
Cenazesi olsa gece bir de adama hiç mi dönüş yapmaz neyse başı sağ olsun diyecek bir şey yok

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Eyvallah cano ne bilim lan dedim cokta giremiyorum gruba yazamiyorum işten güçten dedim bir seymi oldu cansın
Adamsın Gökhan işin gücün rast gitsin çok mesaj geliyor ya bazılarını görmüyorum bazen kusura bakma hani Hakkını helal et vallahi görmemişim Bak hala da baktım Demin sen öyle deyince mesaj görünmüyor hala nerede olduğu

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,299
15,061
113
Adamsın Gökhan işin gücün rast gitsin çok mesaj geliyor ya bazılarını görmüyorum bazen kusura bakma hani Hakkını helal et vallahi görmemişim Bak hala da baktım Demin sen öyle deyince mesaj görünmüyor hala nerede olduğu
Sıkıntı yok kardeşim gönüller bir her daim sikintidayiz kod modta alamadık destekte cikamiyoruz kimseye nasil yapacaz düştük bir bosluga hayirlisi bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...