- 7,632
- 3,312
- 113
Hoşbulduk abi boğazım a sanki içine bir şey var gibi bilye ağrıdan oluyomAleykümselam Ahmet hoş geldin
Hoşbulduk abi boğazım a sanki içine bir şey var gibi bilye ağrıdan oluyomAleykümselam Ahmet hoş geldin
Çok geçmiş olsun dinlen birazHoşbulduk abi boğazım a sanki içine bir şey var gibi bilye ağrıdan oluyom
Eyw abiÇok geçmiş olsun dinlen biraz
Ben rulling için kötü bir şey demedimki evet çekim yapmama yardim etti sağolsun da ben ne yaptım şimdi onu anlamadım?@Muroo1988 reis ruling sana 1-2 seferde ulaşmış adamın cenazesi varmıs sabahta alıntı yapmışsın dolandırıcı diye. Neyse ki çözüldü @Emrah1313 reis adam sana kripto ile kaç kez yardımcı olmuş içinden al demişsin ama senın durumunu bildiğinden elı bile gitmemiş. Durum şu dün mesaj sayısı az olana güvenmeyin falan dedin ama adam sana kripto aracılığıyla kaç kez destek oldu burda bı kb demenız gerekir.
Bir şarkısın sen
Cenazesi olsa gece bir de adama hiç mi dönüş yapmaz neyse başı sağ olsun diyecek bir şey yok@Muroo1988 reis ruling sana 1-2 seferde ulaşmış adamın cenazesi varmıs sabahta alıntı yapmışsın dolandırıcı diye. Neyse ki çözüldü @Emrah1313 reis adam sana kripto ile kaç kez yardımcı olmuş içinden al demişsin ama senın durumunu bildiğinden elı bile gitmemiş. Durum şu dün mesaj sayısı az olana güvenmeyin falan dedin ama adam sana kripto aracılığıyla kaç kez destek oldu burda bı kb demenız gerekir.
Toprağım günaydınCenazesi olsa gece bir de adama hiç mi dönüş yapmaz neyse başı sağ olsun diyecek bir şey yok
Murocan bende sana etiket attım nasılsın diye ama dönüş alamadim bir yanlisimizmi oldu acaba olmamistirda bilemedimCenazesi olsa gece bir de adama hiç mi dönüş yapmaz neyse başı sağ olsun diyecek bir şey yok
günaydın KralToprağım günaydın
Sen adamsın Gökhan Vallahi görmemişimdir görsem emin ol adam gibi adamlara cevap veririm görmemişim Hala da şu an nerede atmışsın ona da bakmadımMurocan bende sana etiket attım nasılsın diye ama dönüş alamadim bir yanlisimizmi oldu acaba olmamistirda bilemedim
Eyvallah cano ne bilim lan dedim cokta giremiyorum gruba yazamiyorum işten güçten dedim bir seymi oldu cansınSen adamsın Gökhan Vallahi görmemişimdir görsem emin ol adam gibi adamlara cevap veririm görmemişim Hala da şu an nerede atmışsın ona da bakmadım
Adamsın Gökhan işin gücün rast gitsin çok mesaj geliyor ya bazılarını görmüyorum bazen kusura bakma hani Hakkını helal et vallahi görmemişim Bak hala da baktım Demin sen öyle deyince mesaj görünmüyor hala nerede olduğuEyvallah cano ne bilim lan dedim cokta giremiyorum gruba yazamiyorum işten güçten dedim bir seymi oldu cansın
Sıkıntı yok kardeşim gönüller bir her daim sikintidayiz kod modta alamadık destekte cikamiyoruz kimseye nasil yapacaz düştük bir bosluga hayirlisi bakalimAdamsın Gökhan işin gücün rast gitsin çok mesaj geliyor ya bazılarını görmüyorum bazen kusura bakma hani Hakkını helal et vallahi görmemişim Bak hala da baktım Demin sen öyle deyince mesaj görünmüyor hala nerede olduğu
İki gündür kodları Ben de alamıyorum nedenseSıkıntı yok kardeşim gönüller bir her daim sikintidayiz kod modta alamadık destekte cikamiyoruz kimseye nasil yapacaz düştük bir bosluga hayirlisi bakalim
Jojoyu aliyordumda gerci 20 lira veriyor mati alamiyorum gece vardiyasinda bile ilginc vermiyor no bonusmu olduk naptık muroİki gündür kodları Ben de alamıyorum nedense
Ulan Hakkı 2-1 niye atmıyor bu yaWofoo Tai Po hadi ya ye ya da at
Hadi artık e iki buçuk üst hakkıWofoo Tai Po hadi ya ye ya da at