Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,686
888
113
Cümleten iyi geceler Tosla Qr da 500 lira para var bir türlü siteye atamadım anlayan var mı arkadaşlar

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,227
1,999
113
@Muroo1988 reis ruling sana 1-2 seferde ulaşmış adamın cenazesi varmıs sabahta alıntı yapmışsın dolandırıcı diye. Neyse ki çözüldü @Emrah1313 reis adam sana kripto ile kaç kez yardımcı olmuş içinden al demişsin ama senın durumunu bildiğinden elı bile gitmemiş. Durum şu dün mesaj sayısı az olana güvenmeyin falan dedin ama adam sana kripto aracılığıyla kaç kez destek oldu burda bı kb demenız gerekir.

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,745
42,227
113
@Muroo1988 reis ruling sana 1-2 seferde ulaşmış adamın cenazesi varmıs sabahta alıntı yapmışsın dolandırıcı diye. Neyse ki çözüldü @Emrah1313 reis adam sana kripto ile kaç kez yardımcı olmuş içinden al demişsin ama senın durumunu bildiğinden elı bile gitmemiş. Durum şu dün mesaj sayısı az olana güvenmeyin falan dedin ama adam sana kripto aracılığıyla kaç kez destek oldu burda bı kb demenız gerekir.
Mesaj sayısı az olan insanlara ben dedim güvenmeyin diye bu konuda ahmedin sucu var o adama dolandırıcı dedi

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,682
12,917
113
Selamünaleyküm güzel insalar @Muroo1988 nerdesin reis Gel 2 lafın berini kıralım alem adam görsün biraz

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,227
1,999
113
Mesaj sayısı az olan insanlara ben dedim güvenmeyin diye bu konuda ahmedin sucu var o adama dolandırıcı dedi
Ahmetin suçu var adam kabul ediyor zaten, ona güvenip hiç tanımadığın adama o şekilde damga vurmak yakışmıyor anlamında söyledim zaten kimden ne çıkacağı belli olmuyor istersen 100 k mesaj olsun para olunca işin içinde değişiyor. adama bir anda hücum edildi bi kb denmesı çok zor olmamalı sana dolandırıcı damgası vurulsa az çok ne yapacağını biliyorum ayrıca adam burdakılere çekimde yardımda etmiş kaç sefer ona rağmen gerisini sen düşün . Art niyetli düşünüldü cenazesi varmış

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,745
42,227
113
Ahmetin suçu var adam kabul ediyor zaten, ona güvenip hiç tanımadığın adama o şekilde damga vurmak yakışmıyor anlamında söyledim zaten kimden ne çıkacağı belli olmuyor istersen 100 k mesaj olsun para olunca işin içinde değişiyor. adama bir anda hücum edildi bi kb denmesı çok zor olmamalı sana dolandırıcı damgası vurulsa az çok ne yapacağını biliyorum ayrıca adam burdakılere çekimde yardımda etmiş kaç sefer ona rağmen gerisini sen düşün . Art niyetli düşünüldü cenazesi varmış
Haklisin dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...