Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,228
2,002
113
Kardeşim olabilir ama dünkü dmleri sana atsam varya ana bacı bırakmadı ayıp yemin ederim ugrassan hakkından gelinir ama karaktersiz biri haberin olsun ne olursa olsun değerlere sovulmez
Haklısın reis tatlıya bağlarsınız umarım. O kadarını bilmiyorum burda değildim kavga ettiğinizde ama bır şekilde çözeriz canını sıkma kral

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Haklısın reis tatlıya bağlarsınız umarım. O kadarını bilmiyorum burda değildim kavga ettiğinizde ama bır şekilde çözeriz canını sıkma kral
Ben gariban öğrenci kardeşin parasına çökmüş diye yardımcı olmak istedim lavuk bize sovdu adam gibi özür dilesin konuyu kapatmayanin..

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,630
3,311
113
Ben gariban öğrenci kardeşin parasına çökmüş diye yardımcı olmak istedim lavuk bize sovdu adam gibi özür dilesin konuyu kapatmayanin..
Doğru kral sinirlenmiş o cenazem vardı aktif olamadım. Dedi aynı hemserisiniz sıkıntı etmeyin aranızda halledin

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,228
2,002
113
Kral şimdi adama da dolandırıcı damgası vuruldu en ağır şeylerden biri iki tarafta özür diler konu kapanır ama adam banlı sana diyorum canını sıkma küfür olayıda sıkıntı farkındayım

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,630
3,311
113
Kral şimdi adama da dolandırıcı damgası vuruldu en ağır şeylerden biri iki tarafta özür diler konu kapanır ama adam banlı sana diyorum canını sıkma küfür olayıda sıkıntı farkındayım
He doğru pokerci abi son noktayı koydu bilmediğiniz bazı şeylerde var buraya yazamik o yuzden

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
He doğru pokerci abi son noktayı koydu bilmediğiniz bazı şeylerde var buraya yazamik o yuzden
Kardeş ben seni savunmak için olaya mudahil oldum olmamam gerekirdi belki bilemiyorum haksızlık hissettim her neyse işin çözülmüş tecrübe olsun bu saatten sonra kimseyi zan altında bırakmayın guvendiginiz biri ise

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,630
3,311
113
Kardeş ben seni savunmak için olaya mudahil oldum olmamam gerekirdi belki bilemiyorum haksızlık hissettim her neyse işin çözülmüş tecrübe olsun bu saatten sonra kimseyi zan altında bırakmayın guvendiginiz biri ise
Doğru soyluyon nokta benimde üstüme geldi bazı kişiler gaza getirdi ben dedim zaten güveniyor diye geçmişe bak bazı kişilerin doldurusuna geldim vallahi billahi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,630
3,311
113
Zaten az bir şey borç kaldı onu da ödersem günde bir saat gelecem konuya benim için kimse kimseyle kusmesin

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Haklıdır kendince ama sövmek yakismaz benim özürlük birşeyim yok özur mesajı atsın bana başım üstüne yoksa kapatmayacam mevzuyu bilgisi olsun iletirsin

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Doğru soyluyon nokta benimde üstüme geldi bazı kişiler gaza getirdi ben dedim zaten güveniyor diye geçmişe bak bazı kişilerin doldurusuna geldim vallahi billahi
Gelmeyeceksin işte kardeşim karşındaki kişiden eminsen gazada havayada gelmeyeceksin her neyse tecrübe olsun sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...