- 7,625
- 3,310
- 113
Bets10 da aldikta 250 10 oran ilk 20 dk gol cevrimssrti bulamadım bende 1.9 k PSG her iki yarıda gol atamaz oynadım puahhaGözün aydın Ahmet
Bets10 da aldikta 250 10 oran ilk 20 dk gol cevrimssrti bulamadım bende 1.9 k PSG her iki yarıda gol atamaz oynadım puahhaGözün aydın Ahmet
Reis adamın cenazesi varmıs trust walleti yolladı konuştum zaten öyle bir şey yapacak biri değil adsma para yolliyim mı diyordum yok diyordu para transferi de yapıyordu muroyla ona şaşırdım @Devecibey buraya bir netlik getirde adama 50 kişi dolandırıcı dedi evini buluruz vb dediler öyle olsa ilk benı çarpardıEyw abi tüy gibi oldum5 k kaldı sonra baba okula kaçar holi iyi geldi yav özel oran
Doğru abi biz acele etmiştik dolandırıcı filan değil bizim hatamiz adam attı parayiReis adamın cenazesi varmıs trust walleti yolladı konuştum zaten öyle bir şey yapacak biri değil adsma para yolliyim mı diyordum yok diyordu para transferi de yapıyordu muroyla ona şaşırdım @Devecibey buraya bir netlik getirde adama 50 kişi dolandırıcı dedi evini buluruz vb dediler öyle olsa ilk benı çarpardı
DogruAdama 5 k cekılıs rolde kuruşu kuruşuna attı. Gaza gelmeyin çabucak milletin doldurmasına
Reis adam 5 k rol aldı dağıttı ben şahitim para atayım dedim gerek yok dedi yanlış anlama çekim yaparlardı muroyla paslaşırdı hemen gaza gelmeyin günahına girdik adamın bak.Doğru abi biz acele etmiştik dolandırıcı filan değil bizim hatamiz adam attı parayi
Aleyküm selam kral adamSelamünaleyküm
Aleyküm selam kral hoşgeldinSelamünaleyküm
Aleyküm selamSelamünaleyküm
Dost bizim niye anamiza sövdü benim hatamda var kafa güzeldi bilip bilmeden konuya dahil olduk ama bizi denk getirme şansın varmıReis adamın cenazesi varmıs trust walleti yolladı konuştum zaten öyle bir şey yapacak biri değil adsma para yolliyim mı diyordum yok diyordu para transferi de yapıyordu muroyla ona şaşırdım @Devecibey buraya bir netlik getirde adama 50 kişi dolandırıcı dedi evini buluruz vb dediler öyle olsa ilk benı çarpardı
Onuda sordum cenazesi vardı bu adam 24 saat aktifti. Her zaman yeşil görürdüm konuşurduk özelden o gün hiç girmedi en son girince adama dolandırıc vb damgası vurulunca sinirlenip sövmüş td konuşuyoruz sslerim ben ona sorun yokDost bizim niye anamiza sövdü benim hatamda var kafa güzeldi bilip bilmeden konuya dahil olduk ama bizi denk getirme şansın varmı
Kaç yaşında bu arkadasOnuda sordum cenazesi vardı bu adam 24 saat aktifti. Her zaman yeşil görürdüm konuşurduk özelden o gün hiç girmedi en son girince adama dolandırıc vb damgası vurulunca sinirlenip sövmüş td konuşuyoruz sslerim ben ona sorun yok
Ne olursa olsun anaya sovulmez içime oturdu kafaya oturdu reisOnuda sordum cenazesi vardı bu adam 24 saat aktifti. Her zaman yeşil görürdüm konuşurduk özelden o gün hiç girmedi en son girince adama dolandırıc vb damgası vurulunca sinirlenip sövmüş td konuşuyoruz sslerim ben ona sorun yok
Eyvallah dost geceniz güzel olsunAleyküm selam kral hoşgeldin
28-29 var 5 k rolde dağıttı burda bır kaç kısıye ulaştı olmadığında atıyım mı dediğinde yok diyen birisiydi öyle diyimKaç yaşında bu arkadas
Banı kalkınca konusursunuz reis her insan hata yapar bızde yanliş düşündük o da söverek hata yapmiş bir şekilde çözülürNe olursa olsun anaya sovulmez içime oturdu kafaya oturdu reis
Sağol dost seninde gecen güzel olsunEyvallah dost geceniz güzel olsun
Kardeşim olabilir ama dünkü dmleri sana atsam varya ana bacı bırakmadı ayıp yemin ederim ugrassan hakkından gelinir ama karaktersiz biri haberin olsun ne olursa olsun değerlere sovulmez28-29 var 5 k rolde dağıttı burda bır kaç kısıye ulaştı olmadığında atıyım mı dediğinde yok diyen birisiydi öyle diyim