Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
Eyw abi tüy gibi oldum5 k kaldı sonra baba okula kaçar holi iyi geldi yav özel oran
Reis adamın cenazesi varmıs trust walleti yolladı konuştum zaten öyle bir şey yapacak biri değil adsma para yolliyim mı diyordum yok diyordu para transferi de yapıyordu muroyla ona şaşırdım @Devecibey buraya bir netlik getirde adama 50 kişi dolandırıcı dedi evini buluruz vb dediler öyle olsa ilk benı çarpardı

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,625
3,310
113
Ula bura soyledik attı yav ne cenabetlik var ikinci yarıda atar yattık yav

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,625
3,310
113
Reis adamın cenazesi varmıs trust walleti yolladı konuştum zaten öyle bir şey yapacak biri değil adsma para yolliyim mı diyordum yok diyordu para transferi de yapıyordu muroyla ona şaşırdım @Devecibey buraya bir netlik getirde adama 50 kişi dolandırıcı dedi evini buluruz vb dediler öyle olsa ilk benı çarpardı
Doğru abi biz acele etmiştik dolandırıcı filan değil bizim hatamiz adam attı parayi

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
Adama 5 k cekılıs rolde kuruşu kuruşuna attı. Gaza gelmeyin çabucak milletin doldurmasına

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
Doğru abi biz acele etmiştik dolandırıcı filan değil bizim hatamiz adam attı parayi
Reis adam 5 k rol aldı dağıttı ben şahitim para atayım dedim gerek yok dedi yanlış anlama çekim yaparlardı muroyla paslaşırdı hemen gaza gelmeyin günahına girdik adamın bak.

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Dost bizim niye anamiza sövdü benim hatamda var kafa güzeldi bilip bilmeden konuya dahil olduk ama bizi denk getirme şansın varmı

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
Dost bizim niye anamiza sövdü benim hatamda var kafa güzeldi bilip bilmeden konuya dahil olduk ama bizi denk getirme şansın varmı
Onuda sordum cenazesi vardı bu adam 24 saat aktifti. Her zaman yeşil görürdüm konuşurduk özelden o gün hiç girmedi en son girince adama dolandırıc vb damgası vurulunca sinirlenip sövmüş td konuşuyoruz sslerim ben ona sorun yok

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Onuda sordum cenazesi vardı bu adam 24 saat aktifti. Her zaman yeşil görürdüm konuşurduk özelden o gün hiç girmedi en son girince adama dolandırıc vb damgası vurulunca sinirlenip sövmüş td konuşuyoruz sslerim ben ona sorun yok
Ne olursa olsun anaya sovulmez içime oturdu kafaya oturdu reis

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
28-29 var 5 k rolde dağıttı burda bır kaç kısıye ulaştı olmadığında atıyım mı dediğinde yok diyen birisiydi öyle diyim
Kardeşim olabilir ama dünkü dmleri sana atsam varya ana bacı bırakmadı ayıp yemin ederim ugrassan hakkından gelinir ama karaktersiz biri haberin olsun ne olursa olsun değerlere sovulmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...