- 2,142
- 1,553
- 113
@Devecibey Bursa'da diye yardımcı olurduk sen diyosun boşver her kanalda semtte şeklimiz var bulurduk sağlık olsun çıkar bı yerinden illaki
Cok mesajı olan adam hiç değilse mesajı az olan adamdan daha guvenilirdir onu diyorum bende zaten forumda aktif olan kişiler bilir kimin ne olduğunu az çokLafım meclisten dışarı çok mesajlilardada problem çıkaranlar var kral vicdan meselesi bu
geçen banlanmadı mı o nasıl tokatladı senıRulling diye abla
Abi gerek yok eyw sagolasin@Devecibey Bursa'da diye yardımcı olurduk sen diyosun boşver her kanalda semtte şeklimiz var bulurduk sağlık olsun çıkar bı yerinden illaki
Tanımıyorum kirully kım erhan
İşte benle tartıştı banlandigeçen banlanmadı mı o nasıl tokatladı senı
Gecen güzel olsun ✋Abi gerek yok eyw sagolasin
miktar yüklüyse ben donuna kadar bulurum adını soyadını bılıyorsanİşte benle tartıştı banlandi
AdamsinGecen güzel olsun ✋
3 kmiktar yüklüyse ben donuna kadar bulurum adını soyadını bılıyorsan
300 500 liraysa gerek yok
Eyvallah dost. Sms geldi kod. DEOBANK400X diye. 4 betten 100 spin veriyor. Çıkanı 2500 yap. 1000 e sabitle. 1000 yatır 1 kere çevir. Min. 1000 max. 5000 çek diyor da. O yüzden sorayım dedimA selam riskli bir site bazılarına ufak oduyor bazılarına ödemiyor bulaşma
Birde acikdan bir üni daha okuyom@Devecibey sana neden küfür etti ki ?
Dost maksat bu iki yilliga ben özelde çalışmam bari bir gardiyan filan olurum atanana kadaraahha 1 tane bitir yeter dostum .. atanmasan da özelde her türlü iş bulursun mezun olmaya bak
Eyw abla sagolasinbenim kaale almadıgım adamları sende kaale almazsan dolandırılmazsın dostum tanımadığımız adamlara para gönderme
Kod neJojo sugar rush aktif bu arada 6 betten oyına alıp 50 tl verip yolladı
ASDTQWRQ BİTMEDİYSE ALKod ne