Şu maçta nasık gok olmuyor hayretŞu macın oranına Bak ilk yarı bir buçuk üstü gelecek gibi bu Ekli dosyayı görüntüle 932496
EvetŞu maçta nasık gok olmuyor hayret
Aleykümselam Kral adamSelamünaleyküm
Son dakika attı şuraya bak ya editörbet'te İlk yarı bir buçuk üstü oynamıştıkŞu maçta nasık gok olmuyor hayret
0.5 üst aldıydım kod kazancı ileUlan ilk yarı bir gol daha at uzatmalarda
nereye knkBen bir iki üç saate gelirim
Aleyküm selam dostSelamünaleyküm
Aleyküm selâmSelamün aleyküm
Dayı ne yaptın çektin mi parayıAleyküm selâm
Yok valla 4.5 saat oldu bir iki saate yine iptal ederler büyük yemin ettim krupiyeye bahşiş atacamDayı ne yaptın çektin mi parayı
Yok yok yapma bana Havale ile en geç yarım saate ödeniyor sakın bahsiş atma arkadaştan bana gönder ben denerimYok valla 4.5 saat oldu bir iki saate yine iptal ederler büyük yemin ettim krupiyeye bahşiş atacam
Bekle sistemde sıkıntı vardır banada havale ile en fazla 1 saate geliyorYok valla 4.5 saat oldu bir iki saate yine iptal ederler büyük yemin ettim krupiyeye bahşiş atacam
Yav lanet olsun bu siteye de göndereceği parayada apo dayı muro benim huyumu iyi bilir ben gözden çıkardıysam bitmiştirYok yok yapma bana Havale ile en geç yarım saate ödeniyor sakın bahsiş atma arkadaştan bana gönder ben denerim
Kardeş sen şikayet varda ki açılan şikayetleri gördünmü? Ben artık bu siteye uğramamBekle sistemde sıkıntı vardır banada havale ile en fazla 1 saate geliyor