- 5,682
- 5,557
- 113
Az kalsin pok yoluna gidecektin la puahaBen biliyordum böyle bişey olcanı dedim biri gelir öyle yazar alla alla öyle bi sormuş ki bizimkide 😄
Valla billa bende görüyorum yazmıyorum en son yazmasam dayı bizi ilan edecekti son anda muslera yaptım resmenAz kalsin pok yoluna gidecektin la puaha
kanka numarası da var ama uğraşmaya değmez hayat vurur ona tokatı zaten bu karakterle barınamaz hiçbiryerdePanelle
Allah için sen bile öle anlamadın mi dodo 😂😂Valla billa bende görüyorum yazmıyorum en son yazmasam dayı bizi ilan edecekti son anda muslera yaptım resmen
Ben de okuyorum şimdi ilk sorar gibi sormuş sonra araya kaynamışım yani hangi açıdan okuduğuna bağlı bişey neyse bugünde ucuz yırttık haram yemedik haram yedirmek isteyen varsa dm atsın tansiyonum yükseldiAllah için sen bile öle anlamadın mi dodo 😂😂
Hepsini kripto ile çekmişsin insan bi 300 lira hesapta birakirBen de okuyorum şimdi ilk sorar gibi sormuş sonra araya kaynamışım yani hangi açıdan okuduğuna bağlı bişey neyse bugünde ucuz yırttık haram yemedik haram yedirmek isteyen varsa dm atsın tansiyonum yükseldi
Kim dolandırdı seni Joe mi ganzalez mi yoksa Joe gonzalez mi
Keşke şu tg de bizede 50k çıksa da şöyle dolandırılsak hiç olmazsa bi umut yaşarızHepsini kripto ile çekmişsin insan bi 300 lira hesapta birakir
Sana çıksın yeterli kral ben sana dolandırılmadan cözerim senin işi🙂Keşke şu tg de bizede 50k çıksa da şöyle dolandırılsak hiç olmazsa bi umut yaşarız
Sabahtandir Joe Joe diyor dedim Joe yi demi kaybettik sonra gonzalez çıktı ortayaKeşke şu tg de bizede 50k çıksa da şöyle dolandırılsak hiç olmazsa bi umut yaşarız
Ah o ihtiyar varya o topa atmış bakmasam güme gidiyorduk neyseki ucuz atlattıkSabahtandir Joe Joe diyor dedim Joe yi demi kaybettik sonra gonzalez çıktı ortaya
170 mesajli adama güvenirsen olacağı budur. Forumda belli başlı adamlara sorup fikir alinabilirdi bu konuda. Önüne gelen ilk üyeye güvenirsen, carpilman kaçınılmaz olur.Vay be paranın köpeği olmuş insanlar böle bişey yapsam uyuyamam
Aleyküm selamSelamünaleyküm Ne oldu burada
Eve Şimdi girdik anasını satayımAleyküm selam