Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,634
2,201
113
jojo çekiliş çıkmış yatırımı olan birisini arıyordu benim vardı verdim numaramı konuştuk anlaştık 40 kendine gönderecekti kalanı hesapta bırakacaktı gitmiş parayı kriptoyla kendine çekmiş (50k) watsaptan engellemiş aradım konuşmak için aramadan da engelledi
Yanı 50 k çarptı olemi

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,740
3,228
113
çektik dostum hesabı verdim girdi dedim arkadaşına gönderle atarsın kendine %20sini bırakırsın hesapta böyle anlaştık gitmiş sabah kriptoyla hepsini çekip engellemiş beni 57 lira bakiye bırakmıştım onunla da slot oynamış sabaha kadar da muhabbet ettik garibanım dedi üzüldüm haline bir de
Hesabı vermeseydin keşke gerek yoktu payını bırakıp atardım sen ona yanlış iş yapmışsın geçmiş olsun

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,573
41,979
113
jojo çekiliş çıkmış yatırımı olan birisini arıyordu benim vardı verdim numaramı konuştuk anlaştık 40 kendine gönderecekti kalanı hesapta bırakacaktı gitmiş parayı kriptoyla kendine çekmiş (50k) watsaptan engellemiş aradım konuşmak için aramadan da engelledi
Kim o forumdan birimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...