- 2,213
- 2,109
- 113
yazdım kanka üstteMevzu ne dost
yazdım kanka üstteMevzu ne dost
Mevzu neyaptı dost yaptı yazdım üstte ben de yapmaz dedim konuşurken güvendim
jojo çekiliş çıkmış yatırımı olan birisini arıyordu benim vardı verdim numaramı konuştuk anlaştık 40 kendine gönderecekti kalanı hesapta bırakacaktı gitmiş parayı kriptoyla kendine çekmiş (50k) watsaptan engellemiş aradım konuşmak için aramadan da engellediMevzu ne
Yanı 50 k çarptı olemijojo çekiliş çıkmış yatırımı olan birisini arıyordu benim vardı verdim numaramı konuştuk anlaştık 40 kendine gönderecekti kalanı hesapta bırakacaktı gitmiş parayı kriptoyla kendine çekmiş (50k) watsaptan engellemiş aradım konuşmak için aramadan da engelledi
Hesabı vermeseydin keşke gerek yoktu payını bırakıp atardım sen ona yanlış iş yapmışsın geçmiş olsunçektik dostum hesabı verdim girdi dedim arkadaşına gönderle atarsın kendine %20sini bırakırsın hesapta böyle anlaştık gitmiş sabah kriptoyla hepsini çekip engellemiş beni 57 lira bakiye bırakmıştım onunla da slot oynamış sabaha kadar da muhabbet ettik garibanım dedi üzüldüm haline bir de
Kim o forumdan birimijojo çekiliş çıkmış yatırımı olan birisini arıyordu benim vardı verdim numaramı konuştuk anlaştık 40 kendine gönderecekti kalanı hesapta bırakacaktı gitmiş parayı kriptoyla kendine çekmiş (50k) watsaptan engellemiş aradım konuşmak için aramadan da engelledi
40 alması gerekiyordu 50nin hepsini alıp engelledi dost 10k için böyle bir terbiyesizlik yapıyor güvenilecek biri değil bilgin olsunYanı 50 k çarptı olemi
Kim yapmış bunuHesabı vermeseydin keşke gerek yoktu payını bırakıp atardım sen ona yanlış iş yapmışsın geçmiş olsun
Kalıcı mı yediler
Hiç beklemezdim ondan sasirdim40 alması gerekiyordu 50nin hepsini alıp engelledi dost 10k için böyle bir terbiyesizlik yapıyor güvenilecek biri değil bilgin olsun
Kim yapmış reisHiç beklemezdim ondan sasirdim
düşünemedim böyle bir acizlik yapacağını 40k alacak zaten 10k da hakkıdır der böyle bir niyette olmaz diye düşündümHesabı vermeseydin keşke gerek yoktu payını bırakıp atardım sen ona yanlış iş yapmışsın geçmiş olsun
Joe bilmem ne niki
Kim kardes o bi etiket etsenedüşünemedim böyle bir acizlik yapacağını 40k alacak zaten 10k da hakkıdır der böyle bir niyette olmaz diye düşündüm
@Gonzalez10Kim yapmış bunu
Yok dostum dodo değil benim arkadaşım dodo yanlış anlamışsın. gonzalez denen eleman yapıyor bunu bana
Joe yapmamış mi
@Gonzalez10Kim kardes o bi etiket etsene
Haaa bende çok şaşırdım birden nasıl yapar diye normalde hayatta yapmazYok dostum dodo değil benim arkadaşım dodo yanlış anlamışsın. gonzalez denen eleman yapıyor bunu bana
En son 4 5 ay önce konuya mesajı olan biriymis pek forumda aktif biri değilmiş dedim belki bildiğim biridir de bu sahsi daha önce görmedim forumda