Yatıyordur ahmet saat sabahın 6sıAbi o adam banka kullanmiyomus trx atacaktı o da rulo abiye attırdım rulo abi yattimi ne macda başlıyor kumar krizin tuttu
Yatıyordur ahmet saat sabahın 6sıAbi o adam banka kullanmiyomus trx atacaktı o da rulo abiye attırdım rulo abi yattimi ne macda başlıyor kumar krizin tuttu
He yoktu bende size sorum dedimOnu rulo sbşne sorucaksın
TM abiYatıyordur ahmet saat sabahın 6sı
Vbete para yatır diyip sitenin tron hesabıni verseydin para atıldığı gibi anında site hesabindaydi bir kat çevirip havale cekerdinAbi o adam banka kullanmiyomus trx atacaktı o da rulo abiye attırdım rulo abi yattimi ne macda başlıyor kumar krizin tuttu
Ne bilim abi yav para benim delki olsa zaten hep jojodan onunyapiyomVbete para yatır diyip sitenin tron hesabıni verseydin para atıldığı gibi anında site hesabindaydi bir kat çevirip havale cekerdin
Boşuna kripto hesap aramayın diye yazmıştım, uyanınca atarNe bilim abi yav para benim delki olsa zaten hep jojodan onunyapiyom
Geçmiş olsunElimi neye atsam gitti
Şimdi buralardayım ikiye kadarını öğlen 14.00'de annemi teyzeme bırakacağım bakalım bugün biraz işim var Fazla aktif olamayacağım@Muroo1988 nerdesin sen iyi uçtun he yoktun 1 gündür 😂
Ben yatar abi ins su ruli sabah parayı atar ins oynamamistirCS Herediano ulan maç sonucu 1.5 üstü ol 100'e 200 alacağız
Hayırlı sabahlar[
Ben yatar abi ins su ruli sabah parayı atar ins oynamamistir
Kaldı bir gol şuraya bak Orana bak yaBakalım ikinci yarı yanıltacak mı oranı çok iyi ya 3,5 olması lazım kasa olsa sabah sabah anasını ağlatacağım Ekli dosyayı görüntüle 931945

Yanılmadık geldi para yok yaKaldı bir gol şuraya bak Orana bak ya Ekli dosyayı görüntüle 931951