- 7,736
- 3,399
- 113
Şansıma benimO bitmedi mi Ben bugün baktım yoktu
Şansıma benimO bitmedi mi Ben bugün baktım yoktu
t sana ekler ilbetŞansıma benim
He abi onu bekliyek cevirekt sana ekler ilbet
Sen maç verirsin ben yazarım sanat sana ekler ilbet
Aynen öyle bide diğer orjinaline girince farklı cihazdan girdiğiniz için oturumunuz sonalndi diyor ben ilk defa bu kadar orjinal bi sahte site gordumZaten kendileri açıyor
Aleykümselam Adamın dibi Sana da hayırlı günlerin olsun Bitti mi mesaiSelamünaleyküm herkese hayırlı günler diliyorum
Bitti muro bizde bittik 😂Aleykümselam Adamın dibi Sana da hayırlı günlerin olsun Bitti mi mesai
Eve git rahatça Dinlen zaten Hafta sonu geldi gerçi Siz vardiyelisiniz değil mi hafta sonu da tatil yok Hafta içi var değil mi size yBitti muro bizde bittik 😂
Aleykümselam dayı günaydınSelam dostlar
Gününüz aydın şansınız güzel olsun
Günaydın muroAleykümselam dayı günaydın
Muro bizim çalışma sistemimiz süper perşembeye kadar 4 gün çalışıyorux 3 gün yatış vardiye geçişlerinde 4 günnyatış şuan mesai var iş var o yüzden cuma calıscaz o mesai sayılıyorEve git rahatça Dinlen zaten Hafta sonu geldi gerçi Siz vardiyelisiniz değil mi hafta sonu da tatil yok Hafta içi var değil mi size y
Maşallah İşin iyiymiş ha 3 gün yatışMuro bizim çalışma sistemimiz süper perşembeye kadar 4 gün çalışıyorux 3 gün yatış vardiye geçişlerinde 4 günnyatış şuan mesai var iş var o yüzden cuma calıscaz o mesai sayılıyor
Sanada abiSelamünaleyküm herkese hayırlı günler diliyorum
Dost bilip bilmeden kimseyi paylaşmayın bu adam 11 Eylül saldırısının baş mimarı
Ahmet uykun yok değil mi bugün koşturacağız ha Dünden beri yatmıyorum parayı bulalım öyle yatalım 😄😄Dost bilip bilmeden kimseyi paylaşmayın bu adam 11 Eylül saldırısının baş mimarı
Aynen murom şimdi cuma çalışma var 3 bin tl mesai temizMaşallah İşin iyiymiş ha 3 gün yatış
Allah kalbine gönlüne göre versin Kral adamAynen murom şimdi cuma çalışma var 3 bin tl mesai temiz