- 7,619
- 3,305
- 113
He abi cepi doldurssm yarine zengin uyanmak bariAhmet uykun yok değil mi bugün koşturacağız ha Dünden beri yatmıyorum parayı bulalım öyle yatalım 😄😄
He abi cepi doldurssm yarine zengin uyanmak bariAhmet uykun yok değil mi bugün koşturacağız ha Dünden beri yatmıyorum parayı bulalım öyle yatalım 😄😄
Muro bey abi böyle iş olsa girermiydinMaşallah İşin iyiymiş ha 3 gün yatış
Bak çalışılıcak yer değil ahmet ağır iş lanet ede ede calısıyoruzMuro bey abi böyle iş olsa girermiydin
Abi iş ne tam olarakBak çalışılıcak yer değil ahmet ağır iş lanet ede ede calısıyoruz
Bütün gün solvent cekşyoruz güzel kafası var 😂😂Muro bey abi böyle iş olsa girermiydin
Ayakkabı üretimAbi iş ne tam olarak
He abi 4 gün çalıştığına göre ustasısin sen ozaman işi bilinAyakkabı üretim
Yok olum herkes aynı fabrikanın saatleri belliHe abi 4 gün çalıştığına göre ustasısin sen ozaman işi bilin
He bu fabrika abi ozaamn mesaili ne dim abi valla kimseye kolay ekmek vermez rab yardımcın olsun Allah ayağına taş degdirmesinYok olum herkes aynı fabrikanın saatleri belli
HahahahahahhahahahaHe bu fabrika abi ozaamn mesaili ne dim abi valla kimseye kolay ekmek vermez rab yardımcın olsun Allah ayağına taş degdirmesin
Hahahahahahhahahaha
Helalin var yazacaktim çok bilmişlik yapma derler diye yazmadım El kaide baş sorumlularindan biri bu USame Bin Ladin in sağ koluDost bilip bilmeden kimseyi paylaşmayın bu adam 11 Eylül saldırısının baş mimarı
Şahin k değil mi buHelalin var yazacaktim çok bilmişlik yapma derler diye yazmadım El kaide baş sorumlularindan biri bu USame Bin Ladin in sağ kolu
Yok yav terörist buŞahin k değil mi bu
Hayda ciğer gibi maşallah diyen dayı sandım benYok yav terörist bu
A sselamun aleyküm murocan