- 7,675
- 3,338
- 113
Dost birkerede kazanç kuponu at 🐎Valla sabrimin son demlerine geldim Allah seni bildiği gibi yapsın Barcelona ne diyim ki
Dost birkerede kazanç kuponu at 🐎Valla sabrimin son demlerine geldim Allah seni bildiği gibi yapsın Barcelona ne diyim ki
Kral herkes kendi hayatindan iz taşıyan filmler izler Muro abimde sever vurmalı kurmalı isleriAdamın filimleri efsane
Filim izliyordum parasızlıktan mDost birkerede kazanç kuponu at 🐎
Gidip muge anlımı ızlıyek mYakıştıramadım sana Muro reis o soysuz PKK lı herifi izlemen üzdü beni cidden
Abi gene sen benim gibi carpilmadin oda iyidir şunu unutmayın hayatta dostlar beterin daha beteri vardır puhahahahaFilim izliyordum parasızlıktan m
Mugedeki sinani bilinmi abi çok komik shhdhsGidip muge anlımı ızlıyek m
HahahahahahahahahsAbi gene sen benim gibi carpilmadin oda iyidir şunu unutmayın hayatta dostlar beterin daha beteri vardır puhahahaha
Kazansak atacaz kazanamıyoruz kiDost birkerede kazanç kuponu at 🐎
Yanı diyo kazandığında atmıyo kazanmafıgında atıyon😄😄😄😄Kazansak atacaz kazanamıyoruz ki
Olsun dost kimliği belli ama sonuçtaAdamın filimleri efsane
Sen izle onu kim Ne Derse Desin Yılmaz güney benim için efsaneOlsun dost kimliği belli ama sonuçtaMüge’den nefret ederim ama onu izle daha iyi emin ol
Kapat yapma Adam ülkendeki askere kurşun sıkanları fonlanmış savunmuş kişi etme eyleme ciddenSen izle onu kim Ne Derse Desin Yılmaz güney benim için efsane
Abi 2 gündür kazanamıyorum ki maaş yattı yepsini yedik 5500 attık NBA en düşük oranlara dün o bilee yattı 😂dün yatanlar bunlarda son 2.5 k vardı oda giti sifirlandikYanı diyo kazandığında atmıyo kazanmafıgında atıyon😄😄😄😄
@Devecibey 😄😄😄😄😄😄Abi 2 gündür kazanamıyorum ki maaş yattı yepsini yedik 5500 attık NBA en düşük oranlara dün o bilee yattı 😂dün yatanlar bunlarda son 2.5 k vardı oda giti sifirlandik
Sen nerelısınKapat yapma Adam ülkendeki askere kurşun sıkanları fonlanmış savunmuş kişi etme eyleme cidden
AdanaSen nerelısın
Senın topragın degilmi
Toprağım değil komşum olsun isterse farketmezse dostSenın topragın degilmi
Valla sevıyomm filmleriniToprağım değil komşum olsun isterse farketmezse dost
Aslen urfalı yılmaz guneySenın topragın degilmi