- 2,796
- 2,366
- 113
Küçük oğlum 23 yasinda😂😂Babo senin yaş 52 mi cidden
Küçük oğlum 23 yasinda😂😂Babo senin yaş 52 mi cidden
Taş gibisin halaLan ben yaşımı 40 biliyordum 37'yim işte yaşlı değilim ki o kadar bu forumda yazan yaş doğru mu
Şaka maka bir yana yaşımı bile bilmiyorum ya muhabbete bak ya yaşamamışız ki yaşımızı bilelimHayırlı geceler amca![]()
Taş gibi deeken😂😂😂Taş gibisin hala![]()
Haşin erkek demeye çalıştı 😄Taş gibi deeken😂😂😂
Insan ne yaşadığını bilir be agaŞaka maka bir yana yaşımı bile bilmiyorum ya muhabbete bak ya yaşamamışız ki yaşımızı bilelim
Hayatı o kadar hızlı yaşıyorum ki yaşımı bile unutmuşum 40 biliyordum Ben 39 40 37 imiş şu an var ya mutlu oldum 2 sene geriye geldikInsan ne yaşadığını bilir be aga
20Ben öyle biliyorum ya @Devecibey yaş kaç breymın
Bende kaçar hayırlı sabahlar cümletenHayatı o kadar hızlı yaşıyorum ki yaşımı bile unutmuşum 40 biliyordum Ben 39 40 37 imiş şu an var ya mutlu oldum 2 sene geriye geldik
Bağımlı ediyor muro buradaysa bağımlı oluyor insan 😄Cümleten hayırlı cumalar ben kaçanzi sabah iş var sayfayı direkt kapatıyorum bu kez dipsiz kuyu gibi burası![]()
20Breymin🤣
Hayırlı sabahlar TahirBende kaçar hayırlı sabahlar cümleten![]()
Mutlu olma demekki fazladan 2 sene daha cekecen😂😂Hayatı o kadar hızlı yaşıyorum ki yaşımı bile unutmuşum 40 biliyordum Ben 39 40 37 imiş şu an var ya mutlu oldum 2 sene geriye geldik
Keşke hep çocuk kalsaydık değil miMutlu olma demekki fazladan 2 sene daha cekecen😂😂
Ciks çocukken çok dayak yerdim bole iyi😂😂😂Keşke hep çocuk kalsaydık değil mi
Neden sonuçlanmıyor kupon Ben anlamadım niye sonuçlanmıyor siteyi sormayacağım yanlış anlama beniMuroo kuponum hala acikta
19 da dodoma jiji tanzanya ligi vardı maç üst oynadım geldi maçın ilk yarisinda siteden kaldırdılar. Ve hala sonuclanmadiNeden sonuçlanmıyor kupon Ben anlamadım niye sonuçlanmıyor siteyi sormayacağım yanlış anlama beni
Ben de Önüme geleni dövüyordum Fatih'te bir tanesi vardı yemin ediyorum sana yeğeni benim yaşımda İşte o zamanlar 5-6 yaşlarındayım küfür ediyordu dövüyordum onun amcası da 20-25 yaşlarında o da beni dövüyordu en son haliç'e doğru kovaladı beni Yaşım daha 5-6 dün gibi hatırlıyorum babamlar bir duymuş babama bile aileme bile korkudan söyleyemiyordum babam amcamlar hep yan yana böyle oturuyorduk yavuz Selim'de babam ekmek bıçağını aldı tek başına yemin ediyorum sana mahalle ana baba günü oldu babamı amcamlar tutuyor dün gibi hatırlıyorum rahmetli babamı belki de onun damarı bendeCiks çocukken çok dayak yerdim bole iyi😂😂😂