Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,796
2,366
113
Ben de Önüme geleni dövüyordum Fatih'te bir tanesi vardı yemin ediyorum sana yeğeni benim yaşımda İşte o zamanlar 5-6 yaşlarındayım küfür ediyordu dövüyordum onun amcası da 20-25 yaşlarında o da beni dövüyordu en son haliç'e doğru kovaladı beni Yaşım daha 5-6 dün gibi hatırlıyorum babamlar bir duymuş babama bile aileme bile korkudan söyleyemiyordum babam amcamlar hep yan yana böyle oturuyorduk yavuz Selim'de babam ekmek bıçağını aldı tek başına yemin ediyorum sana mahalle ana baba günü oldu babamı amcamlar tutuyor dün gibi hatırlıyorum rahmetli babamı belki de onun damarı bende
Valla küçükken önüne gelen beni döverdi a q😂😂😂

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Ben de Önüme geleni dövüyordum Fatih'te bir tanesi vardı yemin ediyorum sana yeğeni benim yaşımda İşte o zamanlar 5-6 yaşlarındayım küfür ediyordu dövüyordum onun amcası da 20-25 yaşlarında o da beni dövüyordu en son haliç'e doğru kovaladı beni Yaşım daha 5-6 dün gibi hatırlıyorum babamlar bir duymuş babama bile aileme bile korkudan söyleyemiyordum babam amcamlar hep yan yana böyle oturuyorduk yavuz Selim'de babam ekmek bıçağını aldı tek başına yemin ediyorum sana mahalle ana baba günü oldu babamı amcamlar tutuyor dün gibi hatırlıyorum rahmetli babamı belki de onun damarı bende
Ama ondan sonra ne oldu ben bu adamı buldum karagümrükte suculuk yapıyormuş ablamlara da o su veriyormuş Ablam söyledi bana yemin ettirdi bana karışmayacaksın dedi dedim su söyle bir tane getirsin dedim suyu getirdi karşımda yemin ediyorum sana kapıyı ben açtım suyu aldılar Tabii onlar içeriye girdi eniştemler falan kapıda buna tek kelime dedim Beni tanıdın mı dedim yok dedi ben hatırlıyor musun dedim böyle böyle dedim beni dedim devamlı kovalıyordum dövüyordun şimdi dedim bir tane vursana bana dedim bak Allah şahidim evimden çıkmak nasip olmasın o zamanlar Cahildim falan filan bir sürü alttan aldı böyle söz de vermiştim bizimkileri vurmadım şeyim vardı vurmadım bayağı alttan aldı çünkü şunu demeye çalışıyorum dünya küçüktür bak Nereden nereye 5 yaşındayken dövüyordu beni adamı 25-30 yaşlarında yakaladım

Meczubb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
138
72
28
Beyler hayırlı sabahlar bu betofficenin çark ponuslarinin çekim sınırı varmı bilen varsa bilgi verebilirmi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,632
3,312
113
Muro abi son zamanlarda konuya farklı kişiler gelmeye başladı güzel oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...