- 2,968
- 2,510
- 113
Ee başka baskaTamam boş ver boş şeyler atma buraya muhabbete geleceksen gel
Ee başka baskaTamam boş ver boş şeyler atma buraya muhabbete geleceksen gel
Gece gece pide bir de Mandalina yiyorum 😄😄😄😄Ee başka baska
Afiyet olsun valla bende bi sandviç yaptım yedim şimdi kahve icecemGece gece pide bir de Mandalina yiyorum 😄😄😄😄
Bıktım kahveden sabahtan akşama kadar kahve içiyorumAfiyet olsun valla bende bi sandviç yaptım yedim şimdi kahve icecem
Gün-de rahat çok rahat 20 su bardağı icerimBıktım kahveden sabahtan akşama kadar kahve içiyorum
Vallahi aynı su bardağı değil de çay bardağı 20 tane yakın içiyorum belki fazlası varGün-de rahat çok rahat 20 su bardağı icerim
Kot yok mu kot yiyelimBıktım kahveden sabahtan akşama kadar kahve içiyorum
Kot sana göre değil Sen zaten alıyorsunKot yok mu kot yiyelim![]()
Su bardağı valla hep de sade şekersizVallahi aynı su bardağı değil de çay bardağı 20 tane yakın içiyorum belki fazlası var
Şu bir sözüm vardı Bana hala göreceksinKot yok mu kot yiyelim![]()
Ne sözüm vardı canoŞu bir sözüm vardı Bana hala göreceksin
En son telegram'dan yazdığını hatırlamıyor musun parayı bulduğum zaman sana çok güzellik yapacağımNe sözüm vardı cano![]()
Şimdi deme bulmadım onun üstüne 50 kere buldun seni tanıyorumNe sözüm vardı cano![]()
Sözümüz söz murocanEn son telegram'dan yazdığını hatırlamıyor musun parayı bulduğum zaman sana çok güzellik yapacağım
Onlar küçük ama sayılmazŞimdi deme bulmadım onun üstüne 50 kere buldun seni tanıyorum
Söz verdiğini de hatırlamıyorsun nasıl sözün söz Öldüğüm zaman mıSözümüz söz murocan
Ben Ölmeden sözünü yerine getir benim sağım solum belli olmaz bir bakmışsın müebbete bağlamışım Bir bakmışsın Yarın ölmüşüm sağlıktanOnlar küçük ama sayılmaz![]()
Küçük paralar sayılmaz ama 30 dan aşağı kurtarmıyorSöz verdiğini de hatırlamıyorsun nasıl sözün söz Öldüğüm zaman mı
Allah korusun murocanBen Ölmeden sözünü yerine getir benim sağım solum belli olmaz bir bakmışsın müebbete bağlamışım Bir bakmışsın Yarın ölmüşüm sağlıktan
Allah razı olsun da Vallahi benim sağım solum belli olmaz Şaka maka bir yana da güzelliğinden ziyade onun için demiyorum her günüm aksiyon geçiyor bir yerde bir patlak verecekAllah korusun murocan