Dost ufc hastası herhalde 😂Kot konusuna girdim Bir de ne göreyim ya bu tarko var ya Alem adam bu çocuğu seviyorum ya Ekli dosyayı görüntüle 930883
Karagümrük'te oturuyorDost ufc hastası herhalde 😂
Tribünden miKaragümrük'te oturuyor
Aynen tribündeTribünden mi
Ciddi diyorum Karagümrük tribünden misinAynen tribünde
EskidenCiddi diyorum Karagümrük tribünden misin
Tanıdık abi var tribünden balatlı ondan sordumEskiden
Çok eskiden ama tribündeydim en az 10 sene olmuşturTanıdık abi var tribünden balatlı ondan sordum
Ne yazdın kiSileyim de yasaklanmayak bari
Sabah bazılarına iyi saplamışsın ki konuna geldiler 2-3 kelime zırvaladılar gittiler kafa şişirdilerNe yazdın ki
@SaplangaçSabah bazılarına iyi saplamışsın ki konuna geldiler 2-3 kelime zırvaladılar gittiler kafa şişirdiler
Geri vites yok bizde araba kullanırken bile geriye hayatta takmam😄Sabah bazılarına iyi saplamışsın ki konuna geldiler 2-3 kelime zırvaladılar gittiler kafa şişirdiler
Kardeşim buraya etiket atmayın Bu kim buraya etiket atıyorsun sen ya bak sabah beni biri etiket attı bir konuya banlanıyordum az kalsın banlanmam önemli değil can sıkıyor
Tamam çok asabisin usta sana da atmadım zaten başkasının alintisina attım her neyse 👋Kardeşim buraya etiket atmayın Bu kim buraya etiket atıyorsun sen ya bak sabah beni biri etiket attı bir konuya banlanıyordum az kalsın banlanmam önemli değil can sıkıyor
😄Geri vites yok bizde araba kullanırken bile geriye hayatta takmam😄
Ya ben sana bana attım demiyorum ki agresif değilim kral adamla bir işin varsa dm'den yaz buraya niye etiketliyorsun onu demeye çalışıyorumTamam çok asabisin usta sana da atmadım zaten başkasının alintisina attım her neyse 👋