- 4,701
- 2,226
- 113
Betco saat akşam 7 deki maçı sonuclandirmiyor. Maçta hiçbir sıkıntı yok kupon hala açıkta futbol maçı
Bana yakın 15-20 dakika buradaMasko ayakkacılar çarşısı İkitelli'de
Gidip betonun ayaklarına sıkalım o zamanBetco saat akşam 7 deki maçı sonuclandirmiyor. Maçta hiçbir sıkıntı yok kupon hala açıkta futbol maçı
Mat kodu aldım ben hiç bir kodu bırakmıyorum günde jojo ve mat toplamda 12 kod alıyorum ama bir cacık verdiği yokBana yakın 15-20 dakika burada
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Apo'ya bak ikitelli'yi de biliyor neresini biliyorsun ikitelli'nin Say bakayım
Yalancıyı dürtsünler miMat kodu aldım ben hiç bir kodu bırakmıyorum günde jojo ve mat toplamda 12 kod alıyorum ama bir cacık verdiği yok![]()
Ben sana sayayım İkitelli Parseller Mehmet Akif köyiçi1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Arada bir çıkıyor 6 7kYalancıyı dürtsünler mi
Masko yu biliyorum sadece muro bennBen sana sayayım İkitelli Parseller Mehmet Akif köyiçi
Onu da televizyonlarda mı gördün Masko mobilyacılar çarşısıMasko yu biliyorum sadece muro benn
Yok muro dğün alışverişi için bakmıştımOnu da televizyonlarda mı gördün Masko mobilyacılar çarşısı
Lanet bir sistemGidip betonun ayaklarına sıkalım o zaman
Vay be Masko güzel yer ya Seviyorum orayı sanayi Sitesi Maşallah ev gibi hepsi 😄Yok muro dğün alışverişi için bakmıştım![]()
Beton kim muroGidip betonun ayaklarına sıkalım o zaman
Hangi site diye sormayacağım Çünkü merak etmiyorum 😄Lanet bir sistem
Güzel roll yaparsın apo dayımMasko yu biliyorum sadece muro benn
Betco 😄Beton kim muro
Eskiden çok roll yapardım ama bıraktım artıkGüzel roll yaparsın apo dayım