- 62,810
- 32,104
- 113
Zaten gelmek üzere az kaldıGenelde ilk kodları ama hemen ilk kerede vermiyor o yüzden bazen en baştaki kodlarda matı hiç beklemiyorum sonra alırım diye
Zaten gelmek üzere az kaldıGenelde ilk kodları ama hemen ilk kerede vermiyor o yüzden bazen en baştaki kodlarda matı hiç beklemiyorum sonra alırım diye
Jojoyu iki gündür tekte alıyorumZaten gelmek üzere az kaldı
Jojoyu iki gündür tekte alıyorum
[/QUOTEtekde Bana da veriyor İki gündür doğru
Dayi sende kripto varmı? Jojoda 400 tl var çekemedimBiz de bekliyoruz son 2 gündür ilk mat atıyor
Sen kripto kullanıyor musunJojoyu iki gündür tekte alıyorum
Kullanıyorsan bu arkadaşa yardımcı ol ya çok sıkıntı da bu yaDayi sende kripto varmı? Jojoda 400 tl var çekemedim
Var kral da bir arkadaşa atıp nakite çeviriyorum global borsam yok biraz bekleterek atabilirimDayi sende kripto varmı? Jojoda 400 tl var çekemedim
Ne kadar sürerVar kral da bir arkadaşa atıp nakite çeviriyorum global borsam yok biraz bekleterek atabilirim
Yarım saat çünkü soğuk Cüzdan var global kullanamıyorum benNe kadar sürer
Güvenmek zorunda değilsin üstadım, ama tabiiki istersen yazarsınNe kadar sürer
Tamam o zaman sana zahmet halledelim dostum valla aciliyet var ama bekleriz sıkıntı yokYarım saat çünkü soğuk Cüzdan var global kullanamıyorum ben
Sabahtan beri sıkıntıda ya bu Arkadaşın işini çözmek lazımYarım saat çünkü soğuk Cüzdan var global kullanamıyorum ben
Trx ile çekim kısmına gir o zaman üstadımTamam o zaman sana zahmet halledelim dostum valla aciliyet var ama bekleriz sıkıntı yok
Büyük bir şey değil ya 400 lira para çekecekDmden attığım kodu gir
Sorun yok hocam sadece biraz bekler reisi biliyorum tanıyorum iyi adam bekler atarımBüyük bir şey değil ya 400 lira para çekecek