Kral bır yere basıyorsun 3 dakıka bekletiyor 40 dakıka bı bonusa bakamadım en sonunda da kaldırmıslar
Siteler bu aralar çok kasıyor dostum bende farkındayım bir çok kodu bile siteye iki saatte giremedigimiziçin alamıyoruzKral bır yere basıyorsun 3 dakıka bekletiyor 40 dakıka bı bonusa bakamadım en sonunda da kaldırmıslar
Hadi yaNasip yokmuş 🤣
Allah belâmı vermiş sürünüyorum dayı napimSen nabıyon abi
Öyle deme abim rabbim daha iyi etsin seni inşallahAllah belâmı vermiş sürünüyorum dayı napim
Etmiyor dayı etmiyor yine birşeyler deniyor ama dur bakalım çıkar kokusuÖyle deme abim rabbim daha iyi etsin seni inşallah
Kral ümidi kesme hiç bir zamanAllah belâmı vermiş sürünüyorum dayı napim
Boşa kayıt olduk geç kaldıkHadi ya
Var aga bonus arkadaşım şimdi aldıBoşa kayıt olduk geç kaldık
Öyle deme abi Allah'tan ümit kesilmezEtmiyor dayı etmiyor yine birşeyler deniyor ama dur bakalım çıkar kokusu
İçi beni dışı seni yakar derler bilirsin dost. Ben peygamber değilim bu kadar yük bana fazlaKral ümidi kesme hiç bir zaman
Reisim Kurban olduğum Allah kuluna taşıyamayacağı dert vermezmiş gün doğmadan neler doğar sabır ve tevekkül et reisimİçi beni dışı seni yakar derler bilirsin dost. Ben peygamber değilim bu kadar yük bana fazla
Haklısın dostumReisim Kurban olduğum Allah kuluna taşıyamayacağı dert vermezmiş gün doğmadan neler doğar sabır ve tevekkül et reisim
Dayı uyudunmuÖyle deme abi Allah'tan ümit kesilmez
Aleyküm selâm hayırlı geceler kardeşimSelamın Aleyküm, iyi geceler herkese
Teşekkür ederim hocam size de hayırlı geceler, bol kazançlar.Aleyküm selâm hayırlı geceler kardeşim