- 4,701
- 2,226
- 113
İnşallah tevkif olursun kurtuluruz senden 😁Denetim serbestlik yemiş Hayallerim Var Benim ne zaman mutluluğu yakalasam takibe alınıyom
İnşallah tevkif olursun kurtuluruz senden 😁Denetim serbestlik yemiş Hayallerim Var Benim ne zaman mutluluğu yakalasam takibe alınıyom
İnşallah sen de ömür boyu müebbet yersinİnşallah tevkif olursun kurtuluruz senden 😁
Benım Baba da sizlere ömür Baba gibisi yok ne hala ne amca ne dayı hepsi boş insanlar ne varsa ana babada varAna baba gelmez be 😮💨
Ben teklif olsam yatarım da cezayı alışkınım Sen nasıl yatacaksın 😄İnşallah tevkif olursun kurtuluruz senden 😁
Allah rahmet eylesin Kral ben de Çok çektirdim Allah affetsin Allah mekanlarını cennet etsinBenım Baba da sizlere ömür Baba gibisi yok ne hala ne amca ne dayı hepsi boş insanlar ne varsa ana babada var
1 tam 32 gün sonra bitiyor Denetim serbestlik bir buçuk seneyi DevirdikAbi bizim bir abidede vardı haftada bir imza atıyordu istediği yere gidiyordu senin ki haftada kaç gun
Abi eline geçtikçe hayır yapın amca bir gram böyle yükünüzü hafifletinAllah rahmet eylesin Kral ben de Çok çektirdim Allah affetsin Allah mekanlarını cennet etsin
Bitsin abi bitsin ins işine gir bir yuvani kur abi söz düğününe gelecek ins1 tam 32 gün sonra bitiyor Denetim serbestlik bir buçuk seneyi Devirdik
50kLimiti şöyle ben hallederim sana
Dm attım baksana reis
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallahBenım Baba da sizlere ömür Baba gibisi yok ne hala ne amca ne dayı hepsi boş insanlar ne varsa ana babada var
Sağol kral sizlere ömürAllah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
Haram para ile yapmak istemiyorum şu denetimli bıtsın ıse kendime atım yapacağımı biliyorum benAbi eline geçtikçe hayır yapın amca bir gram böyle yükünüzü hafifletin
Ayn abiHaram para ile yapmak istemiyorum şu denetimli bıtsın ıse kendime atım yapacağımı biliyorum ben
Allah korusun la şaka yaptimİnşallah sen de ömür boyu müebbet yersin
Ben de şaka yaptım 😄Allah korusun la şaka yaptim
Evet abi @Kashima sağolsun bize NBA kuponu yap dedi git rol aç dedi açan nbayaGece güzel maçlar var
Maç seçim joker alim yapacamEvet abi @Kashima sağolsun bize NBA kuponu yap dedi git rol aç dedi açan nbaya