@Muroo1988 adam Bol şanslar adammm
Aleyküm selam abi sanadaSelamünaleyküm herkese iyi günler diliyorum
Eyvallah Kral adam koşturuyoruz vallahi bakınıyoruz@Muroo1988 adam Bol şanslar adammm
Şu an yokSelamun aleyküm daýilar hayırlı işler.. mardinli varmı içinizde ? Normalde bir sürü eş dost var mardinli ama hepsinin numarası eski telefonda gitti o yüzden özellikle midyatlı biri varsa birini soracaktım
Yok uniden bir arkadaşım mardinlide o da kiriktirSelamun aleyküm daýilar hayırlı işler.. mardinli varmı içinizde ? Normalde bir sürü eş dost var mardinli ama hepsinin numarası eski telefonda gitti o yüzden özellikle midyatlı biri varsa birini soracaktım
Valla bütün numaralar eski telefonda gitti dostum yoksa çevremin büyük çoğunluğu mardinli ama kimseye ulaşamıyorumYok uniden bir arkadaşım mardinlide o da kiriktir
Doğru abi olsa işini hallederdikValla bütün numaralar eski telefonda gitti dostum yoksa çevremin büyük çoğunluğu mardinli ama kimseye ulaşamıyorum
Sağol kardeşimDoğru abi olsa işini hallederdik
Şu an yok
Muro akşama maçın var mı freebeti oynadik ama ana paraya aklım durdu dostŞu an yok
Kendi bildiğini oyna boş verMuro akşama maçın var mı freebeti oynadik ama ana paraya aklım durdu dost
eyvallah dost zaten kaybediyoruz en azından fikir almak istemistimKendi bildiğini oyna boş ver
3.5Ne kadar yedi ali
evetÖdendi görünüyor mu
Oderlo
İnşallah gelir
inşallah ahmedimOderlo
inşallah abiİnşallah gelir