- 3,376
- 2,078
- 113
Nesineden oynuyor kral adam kaçagı bıraktı ifade verdi bi ara cagırdılar bunu forum morum bilmezForumdamı pokerci o kaprisini yerim onun 🤣
Nesineden oynuyor kral adam kaçagı bıraktı ifade verdi bi ara cagırdılar bunu forum morum bilmezForumdamı pokerci o kaprisini yerim onun 🤣
Anladım pokerciNesineden oynuyor kral adam kaçagı bıraktı ifade verdi bi ara cagırdılar bunu forum morum bilmez
Öylelerini hiç sevmiyorum biliyor musun karşılık bekleyenleri s gitsinler a sanki zorla veriyorlarKral ben istemem o işlere girmiyom çok sonra ben attım olayı oluyor kaprisli o çocuk
Bende çıktım mahkemeye kumardan 2023 de bir şey olmadıNesineden oynuyor kral adam kaçagı bıraktı ifade verdi bi ara cagırdılar bunu forum morum bilmez
Bakmadımm hiç kuruş yok çünkü 😂Nba e varmı bişeyleŕ dost çok maç varmış gece
Kım oNesineden oynuyor kral adam kaçagı bıraktı ifade verdi bi ara cagırdılar bunu forum morum bilmez
Harbi adamda oldu mu içinden geldi mı sormadan gönlünden ne geçiyorsa atar zatenÖylelerini hiç sevmiyorum biliyor musun karşılık bekleyenleri s gitsinler a sanki zorla veriyorlar
Aynen pokerciHarbi adamda oldu mu içinden geldi mı sormadan gönlünden ne geçiyorsa atar zaten
Benim üniden arkadaş ben bıtırdım 3 yıl oldu o hala okuyor 🤣
Vay mBende çıktım mahkemeye kumardan 2023 de bir şey olmadı
Sıkıntı abi 20. Bilişim suçları felan yok 5k yatımışssın tanıyonmu 4 kişi yargılandık tanımıyorum kumarla alakam yok diğerleri yok oyuncak dükkanım var alış satış yapıyorum falan filan bende attım iki yalan çıktım
Nereden düşürdüler kiSıkıntı abi 20. Bilişim suçları felan yok 5k yatımışssın tanıyonmu 4 kişi yargılandık tanımıyorum kumarla alakam yok diğerleri yok oyuncak dükkanım var alış satış yapıyorum falan filan bende attım iki yalan çıktım
PaparaNereden düşürdüler ki
Ben de o kadar kullandım Gerçi yüklü çekimler yapmadım hiç başıma sıkıntı gelmedi şu an papağanım hala açık hiç kapanmadıPapara
Papağanmı var muroo abi tüyü kadar ömrü olsun 🤣Ben de o kadar kullandım Gerçi yüklü çekimler yapmadım hiç başıma sıkıntı gelmedi şu an papağanım hala açık hiç kapanmadı
Benım arkadssı daha 4 ay önce cagırdılar sormuşlar var mı bağlantın diye yok demıs bırakmışlarBen de o kadar kullandım Gerçi yüklü çekimler yapmadım hiç başıma sıkıntı gelmedi şu an papağanım hala açık hiç kapanmadı
Bak sanada söyleyim eğer yatırım veya çekim yaptın ya eğer 3 4 içinde yakalanmazsan hiç bir şey olmaz 1 2 sene geçti sıkıntı yapma bir şey olmaz hatırlamıyorum dersin düşük ihtimalde olsa gene sakat amaBenım arkadssı daha 4 ay önce cagırdılar sormuşlar var mı bağlantın diye yok demıs bırakmışlar
🤣 Muro reisin papağanı mı varPapağanmı var muroo abi tüyü kadar ömrü olsun 🤣
Aynen🤣 Muro reisin papağanı mı var