- 3,423
- 2,128
- 113
Valla sor istersen 🤣🤣🤣Rulette işi olmaz onun
Valla sor istersen 🤣🤣🤣Rulette işi olmaz onun
Valla abim her masada var maşallah herkesin iyiliğini dusunuyorMega roulette sayı veriyordu
Kumar oynamak bir sanat olsaydı Muro abi davinci olurduRulette işi olmaz onun
Zero dedi geldi ama dediğiValla abim her masada var maşallah herkesin iyiliğini dusunuyor
Bildimi yaniZero dedi geldi ama dediği
Ne zaman la mustiZero dedi geldi ama dediği
Reis k.adı muroooo başka biri zor zaten flood atıyordu başta o degıl zannettım forumbahıstekı mısın dedım evet dese o değil derdim ama Aynen yazdıKumar oynamak bir sanat olsaydı Muro abi davinci olurdu
Ne zaman roll açıyorsun deveciKumar oynamak bir sanat olsaydı Muro abi davinci olurdu
Bu gidişle biraz zaman alır abi bulum para acacamNe zaman roll açıyorsun deveci
Valla puhahhahahahReis k.adı muroooo başka biri zor zaten flood atıyordu başta o degıl zannettım forumbahıstekı mısın dedım evet dese o değil derdim ama Aynen yazdı
VallNe zaman la musti
Anlamadıgım 50 k mı basmısNe zaman roll açıyorsun deveci
Aaaaa gizli rulletci muroo reis ozamanReis k.adı muroooo başka biri zor zaten flood atıyordu başta o degıl zannettım forumbahıstekı mısın dedım evet dese o değil derdim ama Aynen yazdı
New nick RuletciMuroAaaaa gizli rulletci muroo reis ozaman
Şuan rulet oynuyormuş özelden konuşuyoruzVall
Anlamadıgım 50 k mı basmıs
@Muroo1988 halk sizden açıklama bekliyor beyfendiO değil galiba ya ama bu kadar benzerlik olamaz
Gece gece haykırdım mustiNew nick RuletciMuro
🤣🤣🤣 olmadıgı masa yokŞuan rulet oynuyormuş özelden konuşuyoruz
Ulan musti iyi yakalamışsın🤣🤣🤣 olmadıgı masa yok
Arkada pişiriyor valla Muro reis rulette bende şaşırdım 2.95 den dakika 85 de göle girerdi normalde@Muroo1988 halk sizden açıklama bekliyor beyfendi