Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Para muhabbeti geçince bir sürü kişi doluyor taşıyor buraya bundan sonra çıkarı için gelene Vallahi ana avrat düz giderim kendim de bağlanırım Onu da mı banlatırım bizim muhabbetçi adamlar belli zaten

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Arada buraya uğruyorum dost selam amaçlı
O ayrı Kral Allah'ın selamı her zaman başımız üzerine ama çıkarı için gelenler var Buraya bazen para muhabbeti geçsin hemen yazıyorlar para muhabbeti olmadı mı burada belli kişiler 3-4 kişi muhabbet ediyoruz kimse huzurumuzu bozmasın bozanı ayıktın Sen ne demek istediğimi biz bize yeteriz Gitsinler kendilerine konu açsınlar

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79,510
15,227
113
O ayrı Kral Allah'ın selamı her zaman başımız üzerine ama çıkarı için gelenler var Buraya bazen para muhabbeti geçsin hemen yazıyorlar para muhabbeti olmadı mı burada belli kişiler 3-4 kişi muhabbet ediyoruz kimse huzurumuzu bozmasın bozanı ayıktın Sen ne demek istediğimi biz bize yeteriz Gitsinler kendilerine konu açsınlar
Gayet iyi anladım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
2.25 oynadık rafık
Devam ruli bu konu Ben yokken size emanet ha örnek veriyorum ben her zaman buradayım da farzet olmadım bayıldım iki üç tane konumu böyle hiç ettiler kapattırdılar biliyor musun ama daha kapatamaz öylelerine direkt başkan ya da yönetme bildiririm gereken yapılır

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
2,408
113
3 olursa yatar 2 olursa yarı parasını verir 1 olması gerek
Devam ruli bu konu Ben yokken size emanet ha örnek veriyorum ben her zaman buradayım da farzet olmadım bayıldım iki üç tane konumu böyle hiç ettiler kapattırdılar biliyor musun ama daha kapatamaz öylelerine direkt başkan ya da yönetme bildiririm gereken yapılır
Sıkıntı yok abi ben bildiyorum direk zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...