- 63,089
- 32,286
- 113
30'a kadar bir gol daha
Ben 2.25 üst aldım diğerini yanlış yaptım sanki 3 biterse yatar kuponBir kere bir buçuk üstü boşuna demedim ilk yarı bir gol daha var hatta 2 gol bile olabilir anasını satayım
Olmaz olurmu rafık var tabikide inek gibi odaDevenin sütü yokki
Arada buraya uğruyorum dost selam amaçlıPara muhabbeti geçince bir sürü kişi doluyor taşıyor buraya bundan sonra çıkarı için gelene Vallahi ana avrat düz giderim kendim de bağlanırım Onu da mı banlatırım bizim muhabbetçi adamlar belli zaten
Antep 4 atar insBen 2.25 üst aldım diğerini yanlış yaptım sanki 3 biterse yatar kupon
Eti ama çok yağlı Arapların instasinda görüm çok yagliOlmaz olurmu rafık var tabikide inek gibi oda
Antep 4 atarsa yatarım ben yatarsam roll açarsın deveci 🤣Antep 4 atar ins
Abi 3 gol çıkması gerek dedin niye yatiyorki kuponAntep 4 atarsa yatarım ben yatarsam roll açarsın deveci 🤣
Forumda tanımadığım adam ot gibi biti veriyor burnumuzda 🤣Para muhabbeti geçince bir sürü kişi doluyor taşıyor buraya bundan sonra çıkarı için gelene Vallahi ana avrat düz giderim kendim de bağlanırım Onu da mı banlatırım bizim muhabbetçi adamlar belli zaten
O ayrı Kral Allah'ın selamı her zaman başımız üzerine ama çıkarı için gelenler var Buraya bazen para muhabbeti geçsin hemen yazıyorlar para muhabbeti olmadı mı burada belli kişiler 3-4 kişi muhabbet ediyoruz kimse huzurumuzu bozmasın bozanı ayıktın Sen ne demek istediğimi biz bize yeteriz Gitsinler kendilerine konu açsınlarArada buraya uğruyorum dost selam amaçlı
2.25 oynadık rafıkAbi 3 gol çıkması gerek dedin niye yatiyorki kupon
Valla abi anlamim ben onu2.25 oynadık rafık
Gayet iyi anladımO ayrı Kral Allah'ın selamı her zaman başımız üzerine ama çıkarı için gelenler var Buraya bazen para muhabbeti geçsin hemen yazıyorlar para muhabbeti olmadı mı burada belli kişiler 3-4 kişi muhabbet ediyoruz kimse huzurumuzu bozmasın bozanı ayıktın Sen ne demek istediğimi biz bize yeteriz Gitsinler kendilerine konu açsınlar
Devam ruli bu konu Ben yokken size emanet ha örnek veriyorum ben her zaman buradayım da farzet olmadım bayıldım iki üç tane konumu böyle hiç ettiler kapattırdılar biliyor musun ama daha kapatamaz öylelerine direkt başkan ya da yönetme bildiririm gereken yapılır2.25 oynadık rafık
Var ons abiHadi Fener 40'a kadar bir tane daha var
Sıkıntı yok abi ben bildiyorum direk zatenDevam ruli bu konu Ben yokken size emanet ha örnek veriyorum ben her zaman buradayım da farzet olmadım bayıldım iki üç tane konumu böyle hiç ettiler kapattırdılar biliyor musun ama daha kapatamaz öylelerine direkt başkan ya da yönetme bildiririm gereken yapılır
Maçta gol olmazsa veya 1 gol olursa, kaybedersiniz.Valla abi anlamim ben onu
Maçta gol olmazsa veya 1 gol olursa, kaybedersiniz.
Maçta toplam 2 gol olursa, paranızın yarısı kaybedersiniz, yarısı iade edilir.
Maçta toplam 3 gol veya üzeri olursa, kazanırsınız.tamam 2 gol oldu