- 722
- 2,400
- 93
Erc 20 ile çekim verTemsilci mi mal ? Benmi malım ?
Erc 20 ile çekim verTemsilci mi mal ? Benmi malım ?
Oda yok şuanErc 20 ile çekim ver
Abi nasıl iş yaSorun destekte mi bende mi?
Bekle o 2K yaparsın onu yaAbi nasıl iş ya
Sadece havale ve papara varSorun destekte mi bende mi?
Papara hesabı kursana
Kripto pasif üstad bekle 1 saat felanKripto herkeste mi görünmüyor. Bize özel mi acaba? Canlı destekle konuşuyorum, kripto yöntemlerimiz aktif diyor. Tekrar kontrol et dedim, tekrar kontrol ettim ve aktif diyor. Bizi kriptodan yasaklamış olabilirler mi acaba? Yoksa herkeste mi kapalı
Kapatmıştım 5 sene öncePapara hesabı kursana
Bende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?Sadece havale ve papara var
Ulan emo her yerden kapatmışlar Benim hiçbir yerden kapalı bir hesabım yokKapatmıştım 5 sene önce
Ben kiralayacaktım 2020 de çaldılar hesabımı paramıda vermediler direk kapattırdım arayarak daha da açamadım 🤣Kapatmıştım 5 sene önce
Valla bro sıçmışız sıvazlıyoruz resmen sıva yapıyoruzUlan emo her yerden kapatmışlar Benim hiçbir yerden kapalı bir hesabım yok
🤣🤣 Bir de diyormuş kot alan kripto çekim yapamazBende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?
Yoksa bize mi özel
Size özel diye bir şey yok herkes de öyledirBende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?
Yoksa bize mi özel
Hayır güncelleme varBende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?
Yoksa bize mi özel
Başka arkadaşta baktı dost kripto komple yok. Temsilciliklerin de gtlerinden haberleri yokBende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?
Yoksa bize mi özel