Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Attalia

Sadece Antalyaspor!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
819
389
63
Kripto herkeste mi görünmüyor. Bize özel mi acaba? Canlı destekle konuşuyorum, kripto yöntemlerimiz aktif diyor. Tekrar kontrol et dedim, tekrar kontrol ettim ve aktif diyor. Bizi kriptodan yasaklamış olabilirler mi acaba? Yoksa herkeste mi kapalı

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,516
2,192
113
Kripto herkeste mi görünmüyor. Bize özel mi acaba? Canlı destekle konuşuyorum, kripto yöntemlerimiz aktif diyor. Tekrar kontrol et dedim, tekrar kontrol ettim ve aktif diyor. Bizi kriptodan yasaklamış olabilirler mi acaba? Yoksa herkeste mi kapalı
Kripto pasif üstad bekle 1 saat felan

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,516
2,192
113
Bende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?
Yoksa bize mi özel
🤣🤣 Bir de diyormuş kot alan kripto çekim yapamaz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,027
113
Bende de aynı. Acaba bazı kullanıcıları ayıklamış olabilirler mi diye düşünüyorum kripto işlemlerinden. Diğer arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur. Herkeste mi kapalı kripto işlemleri jojo ve holiganda?
Yoksa bize mi özel
Size özel diye bir şey yok herkes de öyledir

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
4,233
113
Yoksa bize mi özel
Başka arkadaşta baktı dost kripto komple yok. Temsilciliklerin de gtlerinden haberleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...