- 3,585
- 2,255
- 113
Bende tam tersi anladım apo dayıNeoscape için diyor
Bende tam tersi anladım apo dayıNeoscape için diyor
Yazdı gitti oraya Açıklama da yapmıyorNeoscape için diyor
İşte bu yüzden maç vermek istemiyorum Kendim yaparım Kendim yatarım rahat ederim ama başkası yattığı zaman rahatsız oluyor biri maç verdiği zaman ha bir tane sen verdin yattı bir tane Ben verdim 2.000 lira para çöpe gitti Ulan 2.000 lirayı bana verseydi Ben şu an sabahleyin direkt kanala gidiyorumNeoscape için diyor
Universidad Catolica işte anı yakalamak lazım Bak dakika 78 Bu maç üstü olacak 2-0 örnek veriyorum anı yakalayacaksınBen öyle anladım
Bonus sayfasında ortalığı karışıyordun dost 🤣🤣Yeni pp nasıl olmuş? İyi geceler, selamlar.
İyi iyiYeni pp nasıl olmuş? İyi geceler, selamlar.
Şans işte muro senlik yada benlik değilUniversidad Catolica işte anı yakalamak lazım Bak dakika 78 Bu maç üstü olacak 2-0 örnek veriyorum anı yakalayacaksın
Moralim bozuldu ya Şuraya bak yaBonus sayfasında ortalığı karışıyordun dost 🤣🤣
EvwtŞans işte muro senlik yada benlik değil
Abi ben cidden bazen iki gülelim eğlenelim diyorum ama anlatamıyorum kendimiBonus sayfasında ortalığı karışıyordun dost 🤣🤣
En iyi en güzel pipi benim pipimYeni pp nasıl olmuş? İyi geceler, selamlar.
Abi senin elinde olan bir şey değil çok maça şahit olduk burada bizzat top bu ne kadar tahmin etsende gelemeyebiliyorMoralim bozuldu ya Şuraya bak ya
Katılıyorum!En iyi en güzel pipi benim pipim
Çıkar amcalara göster apo dayı 🤣🤣En iyi en güzel pipi benim pipim
Benim verdiğim basket 3 per 57 oldu 4 per 22Abi senin elinde olan bir şey değil çok maça şahit olduk burada bizzat top bu ne kadar tahmin etsende gelemeyebiliyor
Harbiden Ayıp ettin ne yazdın oraya çıktın gittin cevap da vermiyorsunYanlış maça bakıyo heralde
Sen o çocukla makara yapma boşver dostAbi ben cidden bazen iki gülelim eğlenelim diyorum ama anlatamıyorum kendimi