- 722
- 2,400
- 93
Yanlış maça bakıyo heraldeNerede oldu
Yanlış maça bakıyo heraldeNerede oldu
Yanlış alarm .. sizlere keyifli bol kazançlı geceler sağlıcakla kalınNerede oldu
Mura bu maca oynayin 2.5 ustBu maçın Hakkı'ya bir bir ya iki sıfır
Deplasman çok zor gol atan takım geneldede yememeye çalışıyo inşallah gelir bir gol olsa açılır biraz maçBu maçın Hakkı'ya bir bir ya iki sıfır
İbizaya binebilirmiyim apo dayıYeğen sen binme uçağa mümkünse yürü sen![]()
Senin canın sağolsun bir tur atarsınİbizaya binebilirmiyim apo dayı
Sağol apo dayım 🤣Senin canın sağolsun bir tur atarsın![]()
Yav muro sen şimdi ayıp ediyorsun bizim dostlugumuza ama duymamış olayım@NoEscapE bu gelse de gelmese de bir daha benden maç isteme gözünü seveyim mahçup oluyorum sana gelirse de Gelmezse de hiç sıkıntı yok son maç verişim sana kendi şansını dene artık
Şans seninle olsun dostİkasbet 10 kyı ceviyorum onu tek maça basıp cekicem gelirse ayarlarız bişeylee
Yok Kral Vallahi yok ben kendimi kötü hissediyorum Tamam biliyorum sen gönlünden kopuyor yani yaptırmak bu şekil ama ben kötü oluyorum gerek yok ben sıkıntıya giriyorum bu seferYav muro sen şimdi ayıp ediyorsun bizim dostlugumuza ama duymamış olayım
Sana değilde benim yazdığıma sanırım tepkili bugün biraz mesafeli gibiydi bana bilmeden bişey yaptım heralde anlamadım neyse geceniz güzel olsun hepinizinYav muro sen şimdi ayıp ediyorsun bizim dostlugumuza ama duymamış olayım
KimSana değilde benim yazdığıma sanırım tepkili bugün biraz mesafeli gibiydi bana bilmeden bişey yaptım heralde anlamadım neyse geceniz güzel olsun hepinizin
Kim Kral tepkili bir daha yazsana kim tepkili diyeSana değilde benim yazdığıma sanırım tepkili bugün biraz mesafeli gibiydi bana bilmeden bişey yaptım heralde anlamadım neyse geceniz güzel olsun hepinizin
Neoscape için diyorKim Kral tepkili bir daha yazsana kim tepkili diye